Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Gazdaház

Hajdúszoboszló
További információ
A hajdúszoboszlói Gazdaház múzeuma tárgyi emlékek bemutatásával idézi meg a nemesi birtokos Czeglédy család egykori életét. 
A ház, melynek helyén már az 1860-as években is lakás állt, már kívülről felhívja magára a figyelmet feketére festett léckerítésével és az előtte lévő vasas téglából rakott járdával. Az udvarába lépve egy igazi klasszikus elemmel, a gémeskúttal találkozhatunk, mely a mai napig bő vizű. A házban olyan tevékenységeket mutatnak be, amelyeket elődeink folytattak, de napjainkban is helyük van az életünkben (például szappanfőzés, kenyérsütés). A Gazdaház állandó kiállítása feleleveníti a család mindennapjait, bemutatja a használati tárgyaikat, illetve az életkörülményeiket.

Nézze meg a hajdúszoboszlói Gazdaházról készült videót!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Hajdúszoboszló látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...

A legjobb elérhető szállások Hajdúszoboszlón

Kattintson ide és nézze meg, mely szállásokon mennyiért szállhat meg...MegnézemFürdőajánló
Szállásajánló

Hotel Silver**** superior

Hajdúszoboszló
Fürdő a közelben: Hungarospa Hajdúszoboszló
wellnesswellness
városivárosi
gyógygyógy
További szállások
Közeli látnivalók
Erődfal
Hajdúszoboszló látnivalói közt tekinthető meg a református templom körüli erődfal egy szakasza a megmaradt sarokbástyával. 
Részletek

Bocskai Múzeum
A Bocskai Múzeumban található a Hajdúszoboszló történetét bemutató várostörténeti gyűjtemény, továbbá mezőgazdasági kiállítás is megtekinthető itt.
Részletek

Csanády-ház
Hajdúszoboszlón nem csak a termálfürdő remek program, de az alföldi puszta egyik legrégebb népi lakóházát, a Csanády-házat sem érdemes kihagyni.
Részletek

Debreceni Városháza
A klasszicista Debreceni Városháza a város egyik legjellegzetesebb építészeti emléke.
Részletek

Debreceni megyeháza
A Debreceni megyeháza, az egykori Hajdú vármegye háza, az egyik legszebb magyar szecessziós épület, 1911-12-ben épült.
Részletek

Programajánló
További programok