Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Gemenc Hőlégballon SE

Szekszárd
További információ
A hőlégballonos repülés nagyszerű ajándék vagy meglepetés születésnapra, vagy bármilyen neves eseményre, valamint kiválóan alkalmas a repülés utáni kíváncsiság kielégítésére is. 

Nekik ajánljuk: Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A Gemenc Hőlégballon SE egy szekszárdi, több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható, dinamikus csapat. A szolgáltatások az előírások és biztonsági feltételek maximális betartása mellett vehetőek igénybe. A klub vállal repültetést, függeszkedést, reklámozást, ejtőernyős ugrást, hőlégballonos kiképzést és különleges, egyéni kívánságok teljesítését.
 

Az adott időjárási viszonyokhoz alkalmazkodva, és csakis alacsony szélsebességnél lehet repülni, fentről a magasból jól körül lehet nézni mindent megszemlélve, ez a csodás élmény pedig fotón vagy videón is megörökíthető. 

 

A Gemenc Hőlégballon SE Szekszárdon, a Kőrösi Csoma Sándor u. 18. szám alatt található. Bővebb információért ide kattintson!

 

Tekintsen meg egy hőlégballonozásról készült videót! 

 

Közeli fürdő

A szekszárdi fürdő hét medencével, óriás csúszdákkal, hatalmas zöldfelülettel és számtalan családbarát szolgáltatással várja a pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégeket a nyári szezonban.  A legkisebbek a bébi- és gyermekmedencében lubickolhatnak, vagy a játszótéren tölthetik az időt. Az iskoláskorú gyerekek és a felnőttek az élmény-, ugró- és úszómedencében találhatnak felüdülést, vagy a négy óriáscsúszda egyikén száguldhatnak lefelé akár egyedül, akár kettesben egy „gumifánkon”. Az idősebb korosztályt az ülő-, illetve a pezsgőmedence kényeztető masszázs funkciója várja. Az akadálymentes fürdő főépületben finn szauna is várja a vendégeket.