Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Geoda Interaktív Őslény és Ásvány Kiállítás

Esztergom
További információ
A Geoda kiállítás újszerű módon közelíti meg az ásványok és ősmaradványok bemutatását.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1000 - 1500

Jelleg: Tudomány

Fedett


A kiállítás helyszínén egy ásványokkal és ősmaradványokkal berendezett vetítő terem várja a csoportokat. A foglalkoztatóban ékszerkészítés színesíti a programot. A kiállított ásványokon kívül meglepetések is várják a látogatókat, például az "aranymosás" és az ősmaradványok kutatása. A kisiskolás és óvodás gyerekek számára igazi élmény a kiállítás, de a felnőttek részére is érdekes program. A hőmérséklet 18-19 °C, ennek megfelelő öltözet viselése ajánlott.


A Geoda Esztergomban, az Arany János utca 5. szám alatt, kizárólag előzetes időpont egyeztetés után, 10-15 fős csoportokban látogatható. 

 

Tekintse meg a kiállításról szóló videót!

 

Közeli fürdő

Az esztergomi fürdő teljes körű szolgáltatásokkal, élmény- és strandfürdő résszel, szaunákkal valamint csúszdákkal várja egész évben a kikapcsolódni vágyókat. Az élményfürdőben sokféle szolgáltatás biztosítja a vendégek kikapcsolódását – van élménymedence, pihenőmedence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, csúszda, kültéri pihenőmedence, kültéri úszómedence, infraszauna, játszóház, baba-mama szoba. A fürdő számos wellness szolgáltatást is nyújt, különböző fajta szaunákkal, gőzfürdővel, fitneszteremmel, pezsgőfürdővel, élményzuhanyokkal, Kneipp-taposóval és pihenőkkel. A nyári időszakban a külső strand is nyitva áll a látogatók számára, ahol élménymedence, hullámfürdő gyermekmedence, csúszdák, óriás játszótér és strandröplabda pálya is található.