Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Gödi Feneketlen-tó

Göd
További információ
A Feneketlen-tó kedvelt kirándulóhely, amely Göd középső részén a Duna-parton található. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: ingyenesen látogatható

Jelleg: Aktív időtöltés, Természeti látnivaló

Szabadtéri


A tó egy kis méretű bányató, amelynek környeyzete parkosított, mellette sportpálya és parkoló található. A vadregényes part és a tó mellett vezető ösvény sokakat vonz tavasztől késő őszig. A tó partján teljes nyugalomban olvashatunk, piknikezhetünk és sétálgathatunk. Biciklivel akár délutánonként is érdemes ide eltekerni, a környéken pedig nemcsak kerékpárt, de akár sárkányhajót is bérelhetünk. 
A Feneketlen-tó Gödön, a Duna-parton helyezkedik el. Megközelíteni a főútról az Alkotmány utca - Luther Márton utca - Bartók Béla köz útvonalon, vagy a Török Ignác utca felől tudjuk.

Közeli fürdő

A gödi fürdőben az egész évben nyitva tartó, fővároshoz közeli strandon, három medence várja vendégeket. A meleg vizű termálmedence 34-36 ​oC-on üzemel, mérete 25 m. A strandmedence szintén 25 m-es, a víz hőmérséklete 26-28​​ oC-os. A gyermekmedence idényszerűen üzemel. Hatszemélyes, zuhanyzóval és pihenő előtérrel ellátott hagyományos finn szauna is helyet kapott a strandon, amit legfeljebb 6 fő használhat egyidejűleg.