Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Graben Étterem

Sopron
További információ

A Graben Étterem Sopron szívében fekvő kulináris gyöngyszem

 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Fedett


Sopron Óvárosának bájos macskaköves utcái között megbújva a Graben Étterem a kulináris kiválóság jelképeként áll, csábító aromáival és felejthetetlen étkezési élmény ígéretével hívogatva a látogatókat. A Graben Étterem hírneves autentikus magyar konyhájáról, több mint két évtizede Sopron kedvelt intézménye, kifogástalan kiszolgálásával és ízletes ételeivel elvarázsolva a helyieket és a turistákat egyaránt.

 

Az étterembe belépve olyan érzés, mintha visszalépnénk az időben, hiszen az étterem meleg és meghitt hangulatot áraszt, amely Sopron gazdag történelmét idézi meg. A berendezés egy hagyományos magyar kocsmára emlékeztet, szabadon hagyott téglafalaival, rusztikus fa bútoraival és meghitt kandallójával, barátságos légkört teremtve, amely azonnaly megnyugtatja a vendégeket.

 

A Graben Étterem Sopronban,  a Várkerület utca 8. szám alatt található.

 

Az étterem 2022. szeptember 5-től – 33 év után – végleg bezárja kapuit. 

 

 

Fürdőajánló

A Lővér Fürdő - Csik Ferenc Uszoda Sopronban, egy gyönyörű fenyvesekkel övezett parkban található. A több mint 100 éve épült fürdő korszerű strand, fürdő- és uszodai szolgáltatásokkal várja a vendégeket. A fürdőben a sportolni vágyók egy 50 méter hosszú, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas medence, valamint egy 25 méter hosszú úszómedence és két tanmedence közül választhatnak. Emellett egy lazító medence, illetve egy jacuzzi, továbbá szaunák, gőzkabin és merülőmedence is várja a látogatókat. Az uszoda bejáratánál 160 személygépkocsinak és 5 busznak helyet biztosító ingyenes parkoló található, továbbá ingyenes értékmegőrző és büfé áll a vendégek rendelkezésére.