Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Halászati és Történelmi Élmény Park

Gyomaendrőd
További információ
A halászatot bemutató Halászati és Történelmi Élmény Park a Templom-zugi holtág partján helyezkedik el, Gyomaendrőd közelében.
Akár pihenés miatt, akár a horgász szenvedélyünknek hódolva érkezünk a környékre, érdemes beiktatnunk egy sétát a holtág partján és elidőznünk a halászatot és a környék élővilágát bemutató pihenőparkban. Gyoma és Endrőd történelmének bemutatása mellett a halászat történelmi eszközeit ismerhetjük meg képek, írásos emlékek formájában, sőt a gasztronómiai alapokba is bepillanthatunk. A kirándulásunkat nyugodt tempóban tehetjük meg, megpihenhetünk a parkba kihelyezett padokon és feltölthetjük az energiaraktárainkat. Közben magunkba szívhatjuk a friss levegőt, valamint a vízparti nádas történelmi hangulatát.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Gyomaendrőd látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Gyomaendrődi holtágak
Gyomaendrőd egyedülálló természeti értékei a holtágak. A település határában 16 különböző méretű és állapotú holtág található, ez páratlan jelenség az országban. 
Részletek

Kner Nyomdaipari Múzeum
Kner Imre egykori lakóházában 1970 óta működik Magyarország egyetlen nyomdaipari múzeuma, a gyomaendrődi Kner Nyomdaipari Múzeum.
Részletek

Szárazmalom
A szarvasi alsóállású, vízszintes meghajtó kerekű, klasszicista stílusú Szárazmalom 1836-ban épült, és egészen 1962-ig működött – a legtovább az országban.
Részletek

Bolza kastély
Az empire stílusban épült szarvasi Bolza kastélyhoz egy kis park és egy arborétum is tartozik.
Részletek

Körösök vidéke túraútvonalak
A Körös folyó és hullámtere természetvédelmi terület, a Körös-Maros Nemzeti Park része. 
Részletek