Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Hókuszpókusz Kalandpark - Nyíradony

Debrecen
További információ
A Hókuszpókusz Kalandpark területén található izgalmas játékok élménydús kikapcsolódást biztosítanak valamennyi korosztály számára az év minden napján. Lehetőséget biztosítanak születésnapok, osztálykirándulások, csapatépítő tréningek megtartására is.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: Egész napos program

Kb. ennyibe kerül egy főre: 500 - 2000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Fedett + Szabadtéri


A kalandpark központi épületében belső játszóház került kialakításra, ahol mozgás- és készségfejlesztő játékok szolgálják az önfeledt szórakozást a gyerekeknek, miközben a szülők is velük együtt játszhatnak. 

A kalandparkban adott a lehetőség egy izgalmas lézercsatára is, az erre a célra kijelölt pályán. A játék lebonyolításáért és a szabályok betartásáért játékmesterek felelnek.

Ügyességünket a 65 elemből álló erdei kötélpályán tehetjük próbára, adrenalinfokozó élményben a téli-nyári sípályán van lehetőségünk, ami  Neveplast műanyaggal van borítva, siklási tulajdonságai ugyanakkor a természetes hóhoz nagyon hasonlóak. Nemcsak a síelni tanulóknak alkalmas a pálya, de a profi síelők is gyakorolhatnak rajta.

A száguldás szerelmeseit várja a Hófánk csúszda és az S-KID pálya. A 90 méteres, egyenes és kanyargós szakaszokból álló csúszda télen-nyáron kipróbálható, súlytól függetlenül. Az S-KID a fiatalabb korosztályt célozza meg, pályája megegyezik a sípálya anyagával, ezáltal egész évben jeges úton való vezetés hatását kelti, a gokart és a driftelés élményét ötvözi. 

A kültéri játszótér külön díj nélkül használható, a hajó alakú mászóka és a nagyméretű vár kicsik és nagyok szórakozását is biztosítja. Ha megéheznénk, a kalandpark éttermében ehetünk-ihatunk finomakat. 

A Hókuszpókusz Kalandpark Debrecentől 16 km-re, Nyíradony-Tamásipusztán található, megközelíthető tömegközlekedéssel is, buszmegálló 800 m, vasútállomás 1.3 km távolságra van a parktól. 3 éves kor alatt a belépés ingyenes. További árakról itt tájékozódhat.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Debrecen látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...