Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Katica tanya

Kaposvár
További információ
A Katica Tanya egy 13 hektáros területen fekvő élményparadicsom a kis- és nagygyermekes családok számára, ahol adott a program, szállás és ellátás. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: Egész napos program

Kb. ennyibe kerül egy főre: 2500 - 3000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Fedett + Szabadtéri


A tanyán 100 féle kül-, és beltéri játszóalkalmatosság szolgáltat nagyszerű programot a látogatóknak. Időjárástól függetlenül, bármilyen évszakban, bármely korosztály megtalálja a neki tetsző játékot. 

Kedvező idő esetén a tóparton vízi járgányok hada, ugráló dombok, trambulinok, és egy 500 m2-es labirintus várja a vendégeket. A nyári hőségben a vizes játszótér biztosít felüdülést. A Szivacslövő, és Kiütlek játék baráti versengések színtere lehet. A Hófánkos csúszda minden korosztály számára biztosítja a felhőtlen suhanás élményét. Az erdei kötélpályán mindenki feszegetheti saját korlátait.

 

Kalandbarlangunkban megmászható fal formájában a Mount Everest, aki pedig szeret gurítani, rendelkezésére áll a mini-bowling pálya.

Az elektromos versenygokart pályán a száguldás szerelmesei is megtalálják a szórakozási lehetőséget egy – és kétüléses gokartokban. Hétvégente hagyományőrző (langalló, kenyérsütés), és extra programokkal várják a látogatókat!

 

Az itt élő háziállatok emberközelben nőnek fel, így bátran simogathatóak, továbbá a látogatók részt vehetnek állatgondozásokon és a tehénfejéseken.

 

A Katica Tanya játékait és fejlesztéseit a környezettudatosság jellemzi. Az árakról és a nyitvatartási időről bővebb információ ide kattintva érhető el. 

 

Tekintse meg az élményközpont videóját! 

 

 

 

Közeli fürdő

kaposvári fürdő sokoldalú élményfürdőzéssel, frissítő szaunavilággal, komplex gyógyászati, magas színvonalú uszodai- és strandszolgáltatással várja a fürdőzőket. A fedett élményfürdőhöz kapcsolódó kültéri élménymedence, valamint a 38 fokos pezsgőmedence sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, víz alatti pezsgőlapokkal, oldalmasszázzsal és befúvókkal teljessé teszik a családi kikapcsolódást még kedvezőtlen időjárás esetén is. A fürdő szaunavilágában a vendégek igazi felfrissülést találnak. A fény- és az illatterápiás finn szauna, az infraszauna és a gőzkabin után taposó- és merülőmedence, vagy akár egy vérpezsdítő masszázs is a felüdülést szolgálja. A strand 17 féle látványelemmel és csúszdákkal várja a vendégeket. A kicsik külön gyermekmedencében fürödhetnek. Az önfeledt pancsolás öröméről a föléje épített árnyékoló gondoskodik. A fürdő területén lábtenisz, strandröplabda- és focipálya, játszótér és trambulin várja az idelátogató vendégeket.