Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kerekerdő Élménypark

Debrecen
További információ
A Kerekerdő Élménypark Kelet-Magyarország legszebb meseparkja, amely Debrecenben, a Zsuzsi Erdei Vasút vonalán található. Az 55 ezer négyzetméter területű park felejthetetlen élményt nyújt valamennyi korosztály számára. A létesítményben meseszerű élményelemek, szabadtéri és fedett programok várják a látogatókat.

 

Nekik ajánljuk: Családok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: Egész napos program

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1900 - 4900

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Fedett + Szabadtéri


Vízi kalandok

A vízi kalandok szerelmesei már a bejáratnál kipróbálhatják a mesepark egyik legkedveltebb élményelemét, a kőkorszaki vízibiciklit. Hatalmas vízicsatát vívhatunk a vízi dodgemben, mely egészen biztosan felejthetetlen élményt nyújt. Emellett hagyományos dodgem is megtalálható a parkban, illetve a száguldás kedvelőire további kaland vár a gokart és elektromos kismotor pályán. 
 

A legkisebbek is jól érzik magukat

A kalandparkban a legkisebbekre is gondoltak. Játszótér, körhinta, különböző mesejelenetek és mesehősök várják a piciket (is). A mese iránt érdeklődők megnézhetik többek között a Hófehérke és a hét törpe, a Piroska és a farkas, valamint a jól ismert Jancsi és Juliska c. mesét, utóbbihoz nagyon élethű mézeskalács házikó épült. Az élménypark egyik leglátványosabb eleme az emberi arcot formázó beszélő fa, mely magyar népmeséket mesél a gyerekeknek.
 

Izgalmak a nagyobbaknak

A bátrabb lurkók a bungee trambulinon és a hálós kalandpályán szerezhetnek felejthetetlen élményeket. A nagy mozgásigényű vendégek számára remek lehetőség a drótkötélpálya, melyen életkor, magasság és kedv szerint választhatunk különböző pályákat. Az 1-es és 2-es pálya a gyerekek szórakozását szolgálja, biztosítva a szülői segítséget a kisebbek számára; a 3-as és 4-es a felnőttek, illetve a 150 cm-nél magasabb vállalkozó kedvű vendégek részére kialakított pálya. A labirintus a megfigyelő- és tájékozódó képességünk tesztelése mellett kiváló szórakozás. 

A park területén található még szellemkastély, dzsungel vonat, kipróbálható a pónilovaglás, továbbá a hihetetlenül valósághű érzést keltő 5D mozi is várja a látogatókat. A megéhezett vendégek kiszolgálásáról a Fogadó, Szupermanó Snack Bár és egy szuper Palacsintázó gondoskodik.
Magyarország legszebb és legszínvonalasabb élményparkja hatalmas rendezvényházzal rendelkezdik, amely alkalmas helyszín házasságkötésre és céges rendezvényekre is.
A Kerekerdő Élménypark korhatárok nélkül nyújt egész napos, felejthetelen élményt minden kalandor számára. 2 éves kor alatt a belépés ingyenes. Kedvezményes belépőjegyre jogosultak a SINOSZ, MÁK kártyával rendelkezők, illetve az óvodai és iskolai csoporttal érkezők. A korlátlan élményelem használatot biztosító belépőjegyekről bővebben ide kattintva tájékozódhat.
 

Megközelítése

A park a volt Balla-tó területén található, tömegközlekedéssel is megközelíthető: a debreceni Nagyállomás felől a 37-es busszal a Kondoroskert utca megállóig, Doberdó utca felől 23Y-os busszal a Vámospércsi út megállóig, Vincellér utca felől a 45-ös busszal a Vámospércsi út megállóig, Zsuzsi vonattal pedig a 3. megállóig, ahonnan 2-3 perc séta a park főbejárata.
Autóval érkezőknek javasoljuk, hogy a lenti térképen kattintsanak az útvonaltervezés linkre.
 

Nézzen körül a debreceni Kerekerdő Élményparkban!

Mozgassa a 360 fokos képet az egérrel (mobilon az ujjával).


Tekintse meg a Kerekerdő Élményparkról készült videókat is!

 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Debrecen látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...