Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Kner Nyomdaipari Múzeum

Gyomaendrőd
További információ
Kner Imre egykori lakóházában 1970 óta működik Magyarország egyetlen nyomdaipari múzeuma, a gyomaendrődi Kner Nyomdaipari Múzeum.
Az állandó kiállításon néhány órára a Kner család hétköznapjainak részesei lehetünk, bepillanthatunk a munkájukba az 1880-as évek alapításától kezdve napjainkig. Kner Imre egykori lakóháza, a mai Kner Nyomdaipari Múzeum az 1970-es években nyitotta meg kapuit, melyen belépve a nyomdában készült könyvek, naptárak, levelezőlapok, részvények mellett korabeli fényképeket és dokumentumokat, sőt a mai napig működőképes nyomdagépeket, valamint a könyvkötészethez használt eszközöket is láthatunk.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Gyomaendrőd látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Halászati és Történelmi Élmény Park
A halászatot bemutató Halászati és Történelmi Élmény Park a Templom-zugi holtág partján helyezkedik el, Gyomaendrőd közelében.
Részletek

Gyomaendrődi holtágak
Gyomaendrőd egyedülálló természeti értékei a holtágak. A település határában 16 különböző méretű és állapotú holtág található, ez páratlan jelenség az országban. 
Részletek

Szárazmalom
A szarvasi alsóállású, vízszintes meghajtó kerekű, klasszicista stílusú Szárazmalom 1836-ban épült, és egészen 1962-ig működött – a legtovább az országban.
Részletek

Bolza kastély
Az empire stílusban épült szarvasi Bolza kastélyhoz egy kis park és egy arborétum is tartozik.
Részletek

Békési római katolikus templom
A barokk templom 1795-ben épült, a szentély oldalán függő hatalmas festmény Jantyik Mátyás, békési születésű festőművész utolsó alkotása. 
Részletek