Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Koloska-völgy

Balatonfüred
További információ
Balatonfüred északi részén, a Balatonfüredi Erdő természetvédelmi terület szívében találjuk a Koloska-völgy kiránduló és túrázó helyet.
 
A Balatonfüreden tett túránk alkalmával vétek lenne kihagyni a Koloska-völgyet. A mohalepte kövek között kanyarogó patak partján haladva nagyjából 20 perc alatt érünk ki egy tisztásra, ahol pihenőpadok, asztalok és piknikezőhelyek várnak. Ahogyan itt kényelembe helyezzük magunkat, a rohanás vagy a stressz fogalma elérhetetlen távolságba kerül. A Balatonfüredi Erdő középpontjában található kiránduló és túrázó helyet néhány évvel ezelőtt felújították, ennek köszönhetően több kikapcsolódási lehetőséggel (például erdei környezetben kiépített tornapályával) várja az ide látogatókat. A tanösvényen haladva fokozatosan ismerhetjük meg a környék élővilágát, ami magában foglalja a növény-, és állatvilágot, illetve a geológiai sajátosságokat.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Balatonfüred látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...