Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Balatonfüred Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


október. 09. - október. 11.
Füredi Szüret

Balatonfüred
Koncertek, ügyességi játékok, hagyományőrző programok, borlovagrendi avatás szórakoztatja az érdeklődőket, amit a nap végén a szüreti felvonulás koronáz majd meg. 
május. 21. - május. 24.
Balatoni Hal- és Borünnep

Balatonfüred
Balatonfüred, Tihany és Paloznak közösen rendezi a Balatoni Hal- és Borünnepet. A rendezvény célja, hogy reflektorfénybe állítsa a helyi borokat és a balatoni halakat.
július. 18. - július. 20.
Kékszalag

Balatonfüred
Európa egyik legnagyobb tavi vitorlásversenyén a többtestű, szupergyors hajók elterjedésével még több kategória küzd egyszerre a Balaton szeleivel és szélcsendjeivel. Felvonulnak az elegáns klasszikusok, a száguldó-repülő katamaránok és a bátor amatőrök. 
július. 31.
Anna-bál Balatonfüred

Balatonfüred
Balatonfüred ad otthont az ország legrégebbi és egyik legrangosabb társadalmi eseményének, az Anna-bálnak. Az eseményt az Anna Grand Hotel díszes termeiben, patinás udvarában, új helyszínként a Gyógy téren rendezik meg.
augusztus. 06. - augusztus. 29.
Balatonfüredi Borhetek

Balatonfüred
Balatonfüred legnépszerűbb gasztronómiai fesztiválja a Tagore sétányon.
Szombattól három héten át várja a látogatókat a balatonfüredi borhetek programsorozata. Borászatonként 8-12 féle bort lehet kóstolni, összesen mintegy háromszáz tétel közül választhatnak a vendégek.