Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Balatonfüred [gyógyhely]

Látnivalók és információk

Programok


Kékszalag
július. 15. - július. 17.
Kékszalag

Balatonfüred
Európa egyik legnagyobb tavi vitorlásversenyén a többtestű, szupergyors hajók elterjedésével még több kategória küzd egyszerre a Balaton szeleivel és szélcsendjeivel. Felvonulnak az elegáns klasszikusok, a száguldó-repülő katamaránok és a bátor amatőrök. 
Anna-bál Balatonfüred
július. 20.
Anna-bál Balatonfüred

Balatonfüred
Balatonfüred ad otthont az ország legrégebbi és egyik legrangosabb társadalmi eseményének, az Anna-bálnak. Az eseményt az Anna Grand Hotel díszes termeiben, patinás udvarában, új helyszínként a Gyógy téren rendezik meg.
Balatonfüredi Borhetek
augusztus. 02. - augusztus. 25.
Balatonfüredi Borhetek

Balatonfüred
Balatonfüred legnépszerűbb gasztronómiai fesztiválja a Tagore sétányon.
Szombattól három héten át várja a látogatókat a balatonfüredi borhetek programsorozata. Borászatonként 8-12 féle bort lehet kóstolni, összesen mintegy háromszáz tétel közül választhatnak a vendégek. 
Füredi Szüret
október. 05. - október. 07.
Füredi Szüret

Balatonfüred
Koncertek, ügyességi játékok, hagyományőrző programok, borlovagrendi avatás szórakoztatja az érdeklődőket, amit a nap végén a szüreti felvonulás koronáz majd meg. 
Balatoni Hal- és Borünnep
május. 17. - május. 20.
Balatoni Hal- és Borünnep

Balatonfüred
Balatonfüred, Tihany és Paloznak közösen rendezi a Balatoni Hal- és Borünnepet. A rendezvény célja, hogy reflektorfénybe állítsa a helyi borokat és a balatoni halakat.