Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Magyar Lovas Színház - Komárom

Komárom
További információ
A Magyar Lovas Színház egyedülálló a színházak történelmében, ugyanis ez Magyarország egyetlen olyan kőszínháza, amely lovas színházként üzemel, saját épülettel, lóállománnyal és egy állandó társulattal.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Jelleg: Színház, kultúra

Szabadtéri


A színház 2004-ben alakult meg azzal a céllal, hogy a lehetőségekhez képest a legmagasabb művészi színvonalon szolgálja ki a nézőket.  A nézőtér 700 fő befogadására alkalmas, a játéktér pedig 30 ló és körülbelül 70-80 szereplő részére van kialakítva. A színház vezetői évente összesen 12-14 előadást tartanak. Ez nem utazó színház, tehát aki látni szeretné az előadást, annak a színház városába, Komáromba kell ellátogatnia.
A színház Komáromban, a Lovarda tér 4. szám alatt található. Az előadásokról és jegyekről bővebb információ ide kattintva érhető el. 

Közeli fürdő

A komáromi fürdő kulturált fürdőzési, szórakozási, gyógyulási lehetőséget kínál minden korosztály számára. A gyógyfürdő, a fedett uszoda és a szaunák egész évben, a strand pedig a nyári hónapokban várja a vendégeket. A fürdő beltéri részében három medence és egy pezsgőfürdő található. A strandon kültéri csúszdás élménymedence, úszómedence és élményelemek teli gyermekmedencék állnak a vendégek rendelkezésére. A két szabadtéri gyógymedence egész évben látogatható. A magas hőfokok szerelmeseit két finn szauna és egy rönkszauna várja. A szauna-kert kialakításakor a természetes anyagok – a fa, a kő és a cserép – használatát tartották szem előtt. A kertben dézsás merülő, vödrös zuhany, valamint egy napozótér teszi teljessé a szaunázás élményét. A római kori hangulatot idéző belső térben két finn szauna, egy gőzszauna, egy Kneipp taposó, valamint egy sószoba is kialakításra került.