Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Máriapócsi Zarándokház

További információ

A Zarándokház testi és lelki feltöltődésre alkalmas körülményeket biztosítva várja a látogatóit, otthont ad lelkigyakorlatoknak, konferenciáknak, egyéni és csoportos zarándoklatoknak is.

 

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: Egész napos program

Jelleg: Templom, egyéb vallási épület

Fedett


Három épületben fogadják a vendégeket, 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban, valamint a tetőtéren egy 25 fős ifjúsági szállásrész is található. Összes 125 főnek biztosított a szálláshely, pótágyakkal 139 fő.
 

A Zarándokház alkalmas táborok, osztálykirándulások, lelkigyakorlatok lebonyolítására. Mind a három épület rendelkezik konferenciateremmel, és kisebb előadó termekkel is. 


A Zarándokház konyháján lehetőség van a hétköznapi menü választására, de hidegtálak, ünnepi étkezések (báli, keresztelői, esküvői fogadások) megrendelésére is.


Tíz percnyi sétával megközelíthető a Szent II. János Pál pápa tér, ahol egy kilátó és egy Krisztus szobor látható. 

 

A Zarándokház Máriapócson, Kossuth tér 17. szám alatt található. 

 

Közeli fürdő

Máriapócstól 10 km-re található Nyírbátor, ahol a Sárkány fürdőben mártózhatunk. A fürdő többféle medencével, wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálvízzel várja a látogatókat. A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő 2010-ben nyitotta meg a kapuit. A fürdő egy valódi termál paradicsom a kikapcsolódni és gyógyulni vágyók számára. A fürdőben egy 25 méteres úszómedence és egy állítható mélységű tanuszoda található. A wellness részlegben három finn szauna, egy infraszauna, egy gőzfürdő, a wellness központban pedig egy korszerű aromakabin, egy sókabin, egy relaxációs szoba, valamint két merülő medence áll a vendégek rendelkezésére. A kültéri részen napozóhelyek, medence és két csúszda is található.