Quantcast

Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Maros Kalandpart

Makó
További információ
A Maros Kalandpart remek szórakozási lehetőség az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. A park különböző nehézségű élményelemei garantálják a szórakozást minden korosztály számára. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: Egész napos program

Kb. ennyibe kerül egy főre: 900 - 2000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A kicsik kedvence a gyerekpálya, mely játékos feladataival garantálja a szórakozást, továbbá remek készségfejlesztő is. A nagyok a 26 akadályból álló felnőtt akadálypályán tehetik próbára bátorságukat. A mászófal a kicsiknek és a nagyoknak is jelenthet kihívásokat. Aki szeretné leküzdeni tériszonyát, annak ajánlott az Inga és a Magaslati kerékpár kipróbálása. Az Ingán 15 méteres magasságból élhetjük át a szabadesés varázslatos élményét, míg a Magaslati kerékpár kipróbálásakor nem mindennapi élményben lehet részünk, ugyanis átbiciklizhetünk a Maros felett. A drótkötélpályán való csúszást két pálya is lehetővé teszi. A Canopy során a Maros felett tudunk átsiklani, a Tiroli csúszópályán pedig a fák lombjai között csúszkálhatunk kedvünkre. 
Az önfeledt szórakozás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra. A kalandpark munkatársai folyamatosan jelen vannak a pályákon, az élményelemek, felszerelések rendelkeznek minősítéssel, szükséges vizsgálatokkal, melyek biztosítják a biztonságos feltételek megteremtését. 
Megközelítése: Makó, Üdülőtelep. A városon keresztülvezető 43-as főútról lekanyarodva táblákkal jelezve. A kalandpark belépőiről ide kattintva olvashat. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Makó látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...


Fürdők
Hagymatikum