Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Maya játszópark

Miskolctapolca
További információ
A Maya Dzsungel Játszóház mozgásra ösztönző, különleges és izgalmas játékelemekkel csábítja a gyerekeket egy felhőtlen szórakozásra. A játszópark tökéletes választás az év bármely napján, időjárástól függetlenül. 
 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 2500 - 4000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Fedett + Szabadtéri


A 2500 négyzetméteren elterülő játszópark a dzsungel hangulatát idézve várja a kisebb és nagyobb gyerekeket egyaránt. A különböző ügyességi, mászó- és ugráló elemek változatos, felhőtlen szórakozást biztosítanak a gyerekeknek. A játékelemek biztonságosak, és illeszkednek a gyerekek mozgásigényéhez. 
Az egyedi felszereltségű parkban megtalálható például az interaktív mászófal, a LED labda medence, a verseny csúszdák, valamint az interaktív trambulin. A játékok kipróbálásakor a gyerekek tesztelhetik és javíthatják reakcióidejüket, gyorsaságukat és akár játékos formában versenyezhetnek is egymással. A játszóparkban képzett animátorok teszik még érdekesebbé a programot a gyermekek számára.
2020-ban egy 400 négyzetméteres fedett játszóház is megépítésre került, így az év minden napján élvezetes program időjárástól függetlenül. A játszóház különböző színvilágú szülinapi szobáiban lehetőség van szülinapi zsúrok megtartására is. 
A Maya Dzsungel Játszóház Miskolcon, az Iglói út 15. szám alatt található. A nyitvatartási időről és az aktuális árakról ide kattintva tudhat meg többet. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Miskolctapolca látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...