Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Mezítlábas Illatösvény

Kaposvár
További információ
A városligetben található mezítlábas illatösvényen különböző felületeken sétálhatnak a látogatók, miközben számos gyógynövénnyel ismerkedhetnek meg.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: ingyenesen látogatható

Jelleg: Aktív időtöltés, Természeti látnivaló

Szabadtéri


A negyven méter hosszú, egy méter széles ösvényen különféle köveken, fákon, tobozokon és kukorica csután is kipróbálhatjuk a mezítlábas sétálást. A séta alatt különböző gyógynövényeket lehet megismerni, morzsolni, ilyen például a kakukkfű, lestyán, rozmaring, borsikafű és petrezselyem. 

Járja be a városligetet egy virtuális túrán!

Közeli fürdő 

kaposvári fürdő sokoldalú élményfürdőzéssel, frissítő szaunavilággal, komplex gyógyászati, magas színvonalú uszodai- és strandszolgáltatással várja a fürdőzőket. A fedett élményfürdőhöz kapcsolódó kültéri élménymedence, valamint a 38 fokos pezsgőmedence sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, víz alatti pezsgőlapokkal, oldalmasszázzsal és befúvókkal teljessé teszik a családi kikapcsolódást még kedvezőtlen időjárás esetén is. A fürdő szaunavilágában a vendégek igazi felfrissülést találnak. A fény- és az illatterápiás finn szauna, az infraszauna és a gőzkabin után taposó- és merülőmedence, vagy akár egy vérpezsdítő masszázs is a felüdülést szolgálja. A strand 17 féle látványelemmel és csúszdákkal várja a vendégeket. A kicsik külön gyermekmedencében fürödhetnek. Az önfeledt pancsolás öröméről a föléje épített árnyékoló gondoskodik. A fürdő területén lábtenisz, strandröplabda- és focipálya, játszótér és trambulin várja az idelátogató vendégeket.