Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Miskolctapolcai Kalandtúrapark

Miskolctapolca
További információ
A Miskolctapolcai Kalandtúra Park 2005-től várja a kalandra éhező látogatókat. Magyarország legnagyobb természetes környezetbe épített kalandparkja, amely a Miskolctapolca szívében található csónakázó tó köré épült. A 3-11 méteres magasságba telepített, különböző nehézségű akadálypályáival remek szórakozást biztosít a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 2000 - 3000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A kalandpark 3 nehézségű pályarendszerre tagolódik, egy kék (könnyebb), egy piros (nehezebb) és 2007. július végétől egy fekete (extrém) pálya várja a résztvevőket. A pályákon a nehézségi szinteknek megfelelő hidakból (vietnami, rönkhíd, lengőhíd, amasonasi híd stb.) épülnek fel. A pályák biztonságos használatához speciális felszereléseket alkalmaznak, valamint a látogatókat képzett túravezetők kísérik végig. 
A kalandtúra bejárásával mindenki legyőzheti saját korlátait, próbára teheti bátorságát. A kalandkedvelők mindenképpen látogassonanak el ide, ahol egy igazán adrenalinfokozó élményben lehet részük!
A park területén szabadtéri szalonnasütőt, bográcsozó helyet is építettek, amely hangulatos főzési-sütési lehetőséget nyújt a látogatók számára.
A Miskolctapolcai Kalandtúra Parkban lehetőség van osztálykirándulás, illetve munkahelyi szabadidős programok, valamint csapatépítő tréningek megtartására.
A Miskolctapolcai Kalandtúra Park a Garas Sámuel utcáról közelíthető meg, táblák jelölik a helyszínt. Bővebb információt találunk a kalandpark honlapján
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Miskolctapolca látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...