Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Mobilis Interaktív Kiállítási Központ

Győr
További információ
70 interaktív játék, látványos és szórakoztató kísérleti bemutatók várják a látogatókat a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban. 
 
 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1500 - 2000

Jelleg: Tudomány

Fedett


Fedezd fel! – Interaktív kiállító tér
 

Az Interaktív kiállító térben közel 70 kipróbálható, játékra ösztönző kiállítási eszközt tudnak kipróbálni a látogatók a szélcsatornától a tükörlabirintuson át az áramvonalas karosszériáig. A legnépszerűbb látnivaló a látványos kísérleti bemutatók, amelyek egy újonnan kialakított, egyetemi auditóriumhoz hasonló térben zajlanak.

 

Mobility – Digitális élményközpont


A Mobility digitális élményközpont egy olyan kreatív hely, ahol hétköznaponként iskolai osztályok és szombatonként családok, egyéni látogatók (előzetes bejelentkezés alapján) alkothatnak, játszva tanulhatnak, felfedezhetik és kipróbálhatják a legújabb infokommunikációs és digitális eszközöket. 

 

Kísérletezés és felfedezés – Diáklabor

 

Az iskolai osztályok számára élménypedagógia módszerekkel felépített foglalkozások célja, hogy közelebb hozzák és megszerettessék a fiatalokkal a mérnöki- és természettudományokat. A laborszigetek és az azokhoz tartozó eszközök, szakavatott munkatársak segítségével lehetőséget biztosítanak a családok és egyéni látogatók számára is a felfedezés és az alkotás örömének megismerésére.

Tekintse meg az Élményközpontban készült alábbi videót!

 

Közeli fürdő

győri élményfürdő magas színvonalon elégíti ki a fürdőzés, gyógyászat vagy szaunázás és rekreáció céljából érkező fürdőzők igényeit. A fürdőben kilenc szabadtéri és beltéri medence, két csúszda, gyermekpancsoló és egy fedett játszóház, illetve játszósarok is üzemel. A szaunavilág öt különböző hőmérsékletű és aromájú finn szaunával, gőzkabinnal, két infra- és egy levendulakabinnal, jakuzzival és sóbarlanggal várja a relaxálni vágyókat. 2023-ig a fürdő felújítás miatt ZÁRVA.