Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Nádaspart horgásztó és szabadidőközpont

Hajdúszoboszló
További információ
A Hajdúszoboszló észak-nyugati részén található Nádaspart horgásztó és szabadidős park várja a horgászni és strandolni vágyókat egy igazán kellemes környezetben. Ha bográcsozni vagy csónakázni szeretnénk, azt is megtehetjük itt. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Jelleg: Aktív időtöltés, Természeti látnivaló

Szabadtéri


A Nádaspart horgásztó számos ritka, védett növény- és állatfajnak ad otthont. Az évente több alkalommal telepített halállománya saját szaporulattal is büszkélkedhet. A tó a halfajoknak és az igényesen kialakított partnak köszönhetően igen népszerű a horgászok között. Horgászni a partról és a hosszan benyúló stégekről is a tudunk. 
A strandolni vágyók részére homokos partot alakítottak ki, ahol biztonságosan fürdőzhetnek fiatalok és idősebbek egyaránt. A parton több főzésre és bográcsozásra alkalmas helyet is találunk, egy hangulatos piknikezésre is van lehetőségünk. 
Helyszín: Hajdúszoboszló, Ady Endre utca 87. Árakról és nyitvatartásról ide kattintva tudhatunk meg többet. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Hajdúszoboszló látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...