Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

New Ice Jégpálya

Budaörs
További információ
A New Ice fedett jégpálya időjárási viszonyoktól függetlenül várja a korizni vágyókat szeptember elejétől júniusig.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Jelleg: Aktív időtöltés

Fedett + Szabadtéri


Egy fagyos útvesztő is épült a fedett jégpálya mellé, a Jéglabirintus, ami rövidebb ideig, november közepétől február végéig várja az érdeklődőket. Mindkét felületen kezdők és haladók is megtalálják a számításaikat, kialakításakor ügyeltek arra, hogy kisebb-nagyobb rendezvények befogadására is alkalmasak legyenek.
A helyszínen felnőttek és gyerekek számára is tartanak korcsolyaoktatást, emellett a hokizás rejtelmeibe is bevezetik a korcsolyázókat az erre kijelölt idősávban. A kori suli 3 éves kor feletti gyerekek és felnőttek részére biztosított, és kölcsönzésre is van lehetőség. 
A közönségkorcsolyázás időpontjáról ide kattintva tájékozódhat. 
A New Ice Jégpálya Budaörsön, a Decathlon parkolójában található. A parkolás mindenkinek ingyenes.

Közeli fürdő

A budaörsi fürdő korszerű létesítményében tanuló- és versenymedence is található. A feltöltődni vágyók pedig nyáron a strandrészen, télen pedig a wellness részlegben pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait. A versenymedence tíz sávval rendelkezik, a kezdők pedig egy 16 méteres medencében tanulhatnak. A wellness részlegben jakuzzi, szaunák és gőzkabin is található. A pezsgőfürdő frissítő hatását egyszerre tíz ember is élvezheti. A részlegben továbbá két nyolc személyes szauna és hűsítő dézsafürdő áll a fürdőzők rendelkezésére.