Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Paintball Balaton

Balatonfűzfő
További információ

Egy izgalmas játékra hív minden szórakozásra és kikapcsolódásra vágyó érdeklődőt a balatoni paintball pálya valamelyike. Egy remek programlehetőség barátokkal, kollégákkal és családdal is. Részt vehetünk egy félelmetesen kalandos játékban, ami garantált feltöltődést kínál, miközben egy tömény adrenalin-bomba! 

Nekik ajánljuk: Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 8000 - 10000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A paintball nem a puszta lövöldözésről szól, hanem különböző érdekes szituációs feladatokkal tesszük a játékot izgalmasabbá, színesebbé.

Nemcsak játék, hanem kaland és sport is, ahol az emberek a megszokott környezetből, munkától s egyéb kötöttségektől kiszakadva ellazulhatnak, kikapcsolódhatnak. Elismerten jó csapat építő, ezért is játékot szinte az egész világon űzik, kortól és nemtől függetlenül, legyen bármilyen beosztású, foglalkozású személy.

 

A paintball a gyermekkorunkból jól ismert kidobós, számháború és bújócska keveréke, csak éppen sokkal kihívóbb, életszerűbb és kifinomultabb ezeknél.

 

Fapalánkokkal berendezett fás ligetes területen már komoly háborúkat is folytattak
Emellett gondoltunk azokra akik koruknál fogva, vagy bátorság hiányában nem tudnak vagy nem akarnak részt venni a küzdelmekben, de szívesen kipróbálnák a fegyvereket.


Az ő részükre építettünk egy hálóval körülkerített célbalövő pályát, sok színes érdekes figurával, amikre e célból átalakított puskákkal lőhetnek.

 

Nyitvatartás: Májusban szombat-vasárnap 9-19-ig, június 1.-től szeptember 1-ig minden nap 9-19-ig.
 
Szeptembertől- úgy mint a másik pályán - előzetes megbeszélés alapján állunk rendelkezésre.

 

Egyéb tudnivalók:

  • A játékosoknak teljes felszerelést biztosítunk: overáll, maszk, marker (fegyver), palack, tár
  • Ajánlott ruházat: vastagtalpú cipő, kapucnis felső, kesztyű
  • Ajánlott minimum létszám: 10 fő
  • Bob melletti pályánkra nem vonatkoznak a minimum létszámok

Árak és foglalás itt

 

Cím: Balatonfűzfő, Paintball Balatonfűzfő, Uszoda utca 2, Magyarország

 

 

Közeli fürdő 

 

Balatonfűzfőtől körülbelül 20 km távolságban található a balatonfüredi aquapark. Az Annagora feledhetetlen élményeket nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Többféle hullámmedence, vízi csúszda és játékos gyermekmedence várja a vízi élményekre szomjazó strandolókat az élményfürdőben. 

 

A pályától autóval nagyjából 40 perc alatt eljuthatunk a székesfehérvári fürdőbe is. Az Árpád Fürdő szecessziós stílusú, kupolás műemléképületben a felújítás során eredeti szépségében állították helyre a faragott kabinsort, a korabeli díszburkolatokat és stukkókat. A korhű berendezések mellett a legmodernebb technikával szerelték fel a fürdőt. Megtalálható itt a csodás mozaikkal kirakott török ülőmedence, a fényt sugárzó kupolabelső, az oroszlánfejes patkómedence, a piskóta alakú élményfürdő, a kellemes hát- és derékmasszírozók, melyek egytől egyig feldobják a fürdőzést. Az Árpád fürdő szaunavilágának használatát a fürdőbelépő ára tartalmazza. A fürdő egy infrakabinnal, két finn szaunával, és egy gőzkabinnal rendelkezik. Emellett két merülőmedence teszi teljessé a szaunázás élményét. Az Árpád fürdőben általában 4-8 szaunafelöntést tartanak egy nap.