Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

RepTár Szolnoki Repülőmúzeum

Szolnok
További információ
A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Kelet-Európában.
A nemzetközileg is jegyzett katonai repülőgép gyűjtemény lehetőséget ad az érdeklődőknek, hogy 1914-től 2015-ig nyerjenek betekintést a repülés történelmébe. A múzeum középpontja a Hangár, ahova az igazán különleges gépek kerültek. A RepTár jóval több egy kiállítótérnél, a technikai adottságokat kihasználva ugyanis számtalan eszközzel teszi lehetővé, hogy megtapasztaljuk, milyen érzés beülni egy repülőbe vagy éppen irányítani azt. A szimulátor parkon kívül 4D moziba is ellátogathatunk, az épületből kilépve pedig a szabadtéri repülőparkot tanulmányozhatjuk. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Szolnok látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Szolnoki Művésztelep
Az 1902-ben alapított Szolnoki Művésztelep egyike a legrégebbi, folyamatosan működő művészi csoportosulásnak az országban.
Részletek

Tabáni Tájház
A szolnoki Tabáni Tájház a XX. század elején épült, kétosztatú, utólag hozzáépített tornáccal. 
Részletek

Damjanich János Múzeum
A szolnoki Damjanich János Múzeum a város és a megye leggazdagabb régészeti, történeti, numizmatikai, néprajzi, képzőművészeti, iparművészeti és irodalomtörténeti örökségével rendelkezik. 
Részletek

Szolnoki vártemplom
A szolnoki vártemplom kora klasszicista épület.
Részletek

Tiszaliget
Szolnok sport- és szabadidő központja, „tüdeje” a Tiszaliget, amit körgát vesz körül.
Részletek

Programajánló