Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Sárvári Kalandpark

Sárvár
További információ
A sárvári fürdő szomszédságában található Sárvári Kalandpark egy izgalmas kalandozásra várja a látogatóit. A parkban többek között kötélpálya, mászófal, ládaépítés és íjászat is megtalálható. Igazi bátorságpróba, ahol mindenki megtalálja a maga számára megfelelő játékot.  

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: Egész napos program

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A kalandpark egyik legkedveltebb szolgáltatása a 120 állásos erdei kötélpálya, ami két oktató, két kisgyermek, három gyermek és négy felnőtt pályával rendelkezik. A kötélpálya többféle magasságban, sokféle játékkal különböző módon teszik próbára a legbátrabbakat is. A kötélpályát kipróbálók a pálya birtokba vétele előtt szakszerű öltöztetésben és oktatásban részesülnek.

A szikla és falmászás iránt érdeklődők kedvelt eleme az égbe nyúló fa törzsére rögzített mászófal, mely különböző távolságú fogásai és a fa dőlése teszi nehezebbé a mászást, bátorságunk mellett ügyességünkre is szükség lesz, hogy felérjünk a csúcsig.

Kicsik és nagyok számára is kipróbálható az íjászat a parkban, az íjak különböző méretben és erősségben is megtalálhatók itt, így mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt.

2015 óta a célzási képességünket is próbára tehetjük Sárváron, egy 5 lőállásos pályán bukócélokra adhatunk le lövéseket légpuskával, a találatot a jellegzetes fémes csattanás jelzi.

A ládaépítés kipróbálásához bátorságunkra, ügyességünkre és egyensúlyérzékünkre is szükségünk lesz. A sörös rekeszekből minél magasabb tornyot kell építenünk, közben nem remeghet meg sem kezünk, sem lábunk. A cél a torony megépítése az összes rekesz felhasználásával.

A kicsikre is gondoltak, akiket vár a kincskeresés, a biztonságos, tapadókorongos íjászat és a mesebeli szereplők megformálásával készült izgalmas játszótér.

A park tanösvényének bejárása során a környék növény- és állatvilágával ismerkedhetünk meg. A park felkeresése kiváló program az egész család számára. 
A Sárvári Kalandparkot a Vadkert krt. 1. szám alatt találjuk, árairól ide kattintva tudhatunk meg többet.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Sárvár látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...