Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Sárvár Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


július. 25.
Különleges szaunaszeánszok Sárváron

Sárvár

Sárváron ősztől tavaszig megtapasztalhatja a különleges szaunafelöntések élményét is, melyet szakképzett szaunamesterek vezetnek. Sárvári sós, mézes, gyümölcsös, jeges, joghurtos, csokoládés, meditációs felöntésben lehet része, de a sor korántsem teljes, a szaunamesterek fantáziája határtalan! 

augusztus. 16. - augusztus. 20.
Nemzetközi Folklórnapok

Sárvár
Európai és tengerentúli tánccsoportok kedvelt találkozási helye Sárvár, ahol felejthetetlen produkciókban, élményekben és színes táncvarázsban részesülhetnek a rendezvény látogatói. A Nádasdy-várban szórakoztatja a város közönségét és az ideérkező turistákat a Nemzetközi Folklórnapok. 
október. 09.
Magyar Fürdőkultúra Napja Sárváron

Sárvár
A Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából szervezett ingyenes, vidám és az egész családot megmozgató programokon vehetünk részt Sárváron. Kvíz, mini vízi móka, ingyenes aquapad kezelés, és csoportos aquafitness várja az idelátogatókat.
december. 31.
Szilveszteri medenceparti Sárváron

Sárvár
Zenés, éjszakai szilveszteri medencésparty Sárváron! 
június. 05.
Veterán Piknik

Sárvár
Szereti az öreg járműveket? Akkor a Veterán Pikniken a helye! Várják Önt Sárváron egy igazi veterán piknikre a történelmi hangulatú Nádasdy-várban! Élje át a ‘60-as, ‘70-es évek hangulatát. Öltözzön a korhoz megfelelően és csodálja meg a kor járműveit.
július. 02. - július. 04.
Sárvári Sörexpressz és Fúvószenei Fesztivál

Sárvár
A Sárváron minden évben megrendezésre kerülő fesztivál a hagyományos fúvószenei értékek bemutatása mellett nagy hangsúlyt fektet a vendégcsalogató, látványos elemekre! A részvétel ingyenes.
július. 16. - július. 18.
Nádasdy Történelmi Fesztivál

Sárvár
A sárvári Nádasdy-vár minden évben benépesül júliusban: végvári vitézek és ostromló oszmán katonák néznek farkasszemet egymással, megelevenítve a török-kor mindennapjait.

Fürdőajánló
Szállásajánló

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****

Sárvár
Közvetlen átjárás: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
gyermekbarátgyermekbarát
természetközelitermészetközeli
aktív és sportaktív és sport