Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Sáska horgásztó

Hajdúszoboszló
További információ
Az Ebes külterületén található Sáska horgásztó egy mesterségesen kialakított tó, amely 2011 óta áll a hobbi- és sporthorgászok rendelkezésére. 

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 2000 - 2500

Jelleg: Aktív időtöltés, Természeti látnivaló

Szabadtéri


A tavat a régi Vérvölgyi ősmeder területén alakították ki, kifejezetten a horgászok igényeit figyelembe véve építették, egyenletes, akadómentes és lépcsős kialakítású. A tó egy 5 hektáros, bekerített, parkosított környezetben található, vízfelülete 2,1 hektár, átlagmélysége 1,5 méter. 
A horgásztó területén mosdó, büfé és horgászbolt működik, bérelhetünk horgászbotot, ha pedig társasággal érkezünk, a kijelölt tűzrakó helyeken lehetőségünk van bográcsozásra is. A tóban fürdeni tilos, bővebb információt ide kattintva találunk. 
Megközelítése: A Sáska horgásztó Hajdúszoboszló és Debrecen között, Ebes külterületén, a 4-es főút mentén helyezkedik el, Hajdúszoboszlótól 4 km-re. 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Hajdúszoboszló látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...