Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Szabadulószoba

Hajdúszoboszló
További információ
A hajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Wellness Szállodához tartozó U-Pub szabadulószobáiban vár minden érdeklődőt a szabadulás élménye. A látogatók próbára tehetik elméjüket és 60 perc áll rendelkezésre a kijutáshoz. Izgalmas, szórakoztató csapatépítő program korosztálytól függetlenül. 

Nekik ajánljuk: Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 9000 - 10000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Fedett


A játék során az igényesen berendezett szobákban egy történet részesei leszünk, ahol próbára tehetjük képességeinket, miközben különböző feladványokat, rejtvényeket kell megoldani, a kijutáshoz pedig csak egyetlen út vezet. A kiszabaduláshoz minden szükséges információ megtalálható a szobában. A feladványokban a játékmester segít, hogy az élmény pozitív eredménnyel záruljon. 
A kezdő és középhaladó nehézségű terem egy hotelszobát idéz meg, ahol a feladat a bankrabló és kincsének megtalálása. A középhaladó szinten egy metróalagútban találjuk magunkat. A várost földrengés rázta meg, 60 perc áll rendelkezésre az alagútból kijutásra, mielőtt a következő földrengés bekövetkezik. 
A helyszín remek választás akár baráti társaságnak, akár családdal érkezőknek. Népszerű helyszín csapatépítő tréning esetén, de legény- és leánybúcsú egyik állomása is lehet. 
Ha egy igazán izgalmas történet részesei akarunk lenni, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni Hajdúszoboszló első szabadulószobáit!
A helyszínt Hajdúszoboszlón, a Mátyás király sétány 19. szám alatt találjuk. Bővebb információért ide kattintson!
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Hajdúszoboszló látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...