Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Tinódi Ház

Dombóvár (Gunaras)
További információ

A Tinódi Házat 1979-ben építették azzal a céllal, hogy otthona legyen Dombóvár Városi Művelődési Központjának és Könyvtárának. 
 

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 0

Jelleg: Színház, kultúra

Fedett


Ma körülbelül 40 szakkör, klub, művészeti csoport és civil szervezet működik a művelődési otthonban. Emellett helyet ad különböző képző, mozgásos, nyelvi és szakképző tanfolyamoknak is.
 

Alkalmi rendezvényeknek is alkalmas helyszín, szakmai napokat, szakkiállításokat, konferenciákat, termékbemutatókat, bálokat, esküvőket, baráti összejöveteleket tartanak itt. 
 

A Tinódi Házat Dombóváron, a Hunyadi tér 25. szám alatt találjuk. 

 

Közeli fürdő

A Művelődési Háztól 10 perc autóútra található a Gunaras Fürdő, ahol számos szolgáltatás várja egész évben a látogatókat. Két gyógy-, két gyógykezelő-, két úszómedence, szauna mártózó, valamint idényjelleggel hét szabadtéri medence vehető igénybe. Ezeken kívül egy 50 méteres úszó-, két gyermek-, két gyógyvizes ülő-, egy strand- és egy élményelemes gyermekmedence, illetve egy négypályás óriáscsúszda szolgálja a kikapcsolódni, sportolni és pihenni vágyó vendégek igényeit. Az aktív mozgást előnyben részesítők strandröplabda-pályák, strandfoci-pálya, lábtenisz-pálya és óriás-sakk közül választhatnak. 

 Fürdők
Gunaras Fürdő