Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Tiszaliget

Szolnok
További információ
Szolnok sport- és szabadidő központja, „tüdeje” a Tiszaliget, amit körgát vesz körül.
A városnak ez a része ad otthont a Városi Sportcsarnoknak, ahol minden évben több sportesemény, illetve városi rendezvény kerül megszervezésre. A Tiszaligetben a street workout, a labdarúgás, a röplabda, a kézilabda és a squash szerelmesei is hódolhatnak a szívüknek kedves tevékenységnek. A mozgásformák repertoárját a stadion és a squash klub közelében lévő Tiszavirág Aréna, valamint a Szolnoki Tenisz Klub pályái gyarapítják. Az utóbbi években pedig a Vízilabda Arénában a medencék mellett edzőtermeket is kialakítottak. A létesítmény előtt mellszoborral tisztelegnek a három szolnoki olimpiai bajnok: Kanizsai Tivadar, Boros Ottó és Hasznos István előtt.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Szolnok látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Indóház
Ó-Szolnok vasútállomás indóházát, hazánk legrégibb vasútállomás épületét 1847. szeptember 1-én adták át. 
Részletek

Szolnoki vártemplom
A szolnoki vártemplom kora klasszicista épület.
Részletek

Damjanich János Múzeum
A szolnoki Damjanich János Múzeum a város és a megye leggazdagabb régészeti, történeti, numizmatikai, néprajzi, képzőművészeti, iparművészeti és irodalomtörténeti örökségével rendelkezik. 
Részletek

Szolnoki Művésztelep
Az 1902-ben alapított Szolnoki Művésztelep egyike a legrégebbi, folyamatosan működő művészi csoportosulásnak az országban.
Részletek

Tabáni Tájház
A szolnoki Tabáni Tájház a XX. század elején épült, kétosztatú, utólag hozzáépített tornáccal. 
Részletek

Programajánló