Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Vad- és Vadászati kiállítás

Siklós
További információ
A Siklósi vár látogatása után érdekes programnak ígérkezik a Vad- és Vadászati kiállítás, amely a vártól mindössze 20 méterre várja az érdeklődőket. Az igazán szép környezetben található múzeum felkeresése gyerekkel is érdekes program, nagyon szép, élethű állatokat tekinthetünk meg a kiállításon.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 500

Jelleg: Aktív időtöltés

Fedett


A kiállítás során a látogatók megismerkedhetnek a térség növény- és állatvilágával. Ha felkeressük a helyszínt, Kovács Ferenc festűművész alkotásait, valamint dr. Kalotás Zsolt természetfotóit is megcsodálhatjuk. A vadkiállítás érdekessége, hogy 2017-ben afrikai állatokkal is bővült a gyűjtemény, továbbá az udvaron szoborpark, magasles és vadetető is található. Több aranyérmes trófeát is láthatunk a kiállításon. A múzeum és környezete nagyon szépen rendezett, az állatokat nagyon élethűen mutatja be, érdekes látnivaló lehet akár a kisgyermekes családoknak is. 
A helyszínt Siklóson, a Vajda János téren találjuk. Árakról és nyitvatartásról ide kattintva tájékozódhat. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Siklós látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...