Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Városnéző Nosztalgiavonat

Hajdúszoboszló
További információ
A hajdúszoboszlói kisvonatozás remek kikapcsolódási lehetőség a város turistái számára, akik kényelmesen szeretnék felfedezni a város látványosságait. A kisvonatozás során mindent megtudhatunk, amit tudni érdemes, emellett nagyon élvezetes program kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ha Hajdúszoboszlón jár, ne hagyja ki! 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1000 - 1500

Jelleg: Aktív időtöltés

Szabadtéri


A városnéző vonat 2004 óta közlekedik a városban, 2010 óta pedig már két kisvonat járja a város utcáit. A kisvonat a Gyógyfürdő főbejárata elől indul, fél óra alatt teszi meg a várost bemutató körutat, a végállomáson kívül lehetőség van a Bocskai Múzeumnál, a Thermál Kempingnél és a Gokart pályánál is leszállni. 
A vonat a kerekesszéket használók is igénybe vehetik, ugyanis lifttel felszerelt. A városnéző kisvonatokon magyar és több idegen nyelvű városismertető hallható.  A nosztalgiavonat kibérelhető szülinapra, esküvőre, leány- és legénybúcsúra, valamint egyéb magán és céges rendezvényre. 
Menetrendekről, árakról bővebb információért ide kattintson!
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Hajdúszoboszló látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...