Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Venice Beach Cable Park

Velence
További információ

Európa egyik legjobban felszerelt és leghangulatosabb kábelparkja, a Venice Beach Cable Park várja látogatóit minden évben áprilistól egészen októberig. Az elmúlt időszak fejlesztésének köszönhetően mára már több mint 12 vízi elem járul hozzá az itt töltött felejthetetlen élményhez.
 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


Szolgáltatások

A vízi elemek nagyszerű szórakozást nyújtanak, ugyanakkor kezdőknek és profiknak is jelenthetnek kihívást.

A Venice Beach Cable Park területén a wakeboard szerelmesein kívül a más sportot űzők is jól érzik majd magukat. A SUP vízitúra lehetőséget nyújt a környék csodálatos élővilágának felfedezésére, strandröplabdázni és pinpongozni is lehet, valamint a forróság kedvelői a szaunában melegedhetnek fel a szezon elején és végén, miközben csodálatos kilátás nyílik a tóra.  
 

Programok

A Venice Beach Cable Park táborokat is szervez, ahol várnak minden 10. életévét betöltött, úszni tudó gyermeket, aki szeretne megtanulni wakeboardozni vagy a profi wakeboardosok szintjére fejlődne.

 

Nézze meg a Venice Beach Cable Parkról készült videót!


 

Hol strandoljunk a közelben?

 

A közelben való fedett fürdőzésre az Agárdi Termálfürdőben vagy a Velence Spa-ban van lehetőség. Az agárdi fürdőben gyógyvíz, regeneráló és szórakoztató részlegek, családi medence és szaunavilág várja a látogatókat. A velencei élményfürdőben a vendégek egyszerre élvezhetik a Velencei-tó strandját, a gyermekbarát élményfürdőt és a gyógyító termálvíz erejét.

Ha a szabadvízi strandokat választanánk inkább, akkor a strand.hu Velencei-tavi strandokkal foglalkozó oldalát nézzük végig, itt pedig a termalfurdo.hu írását olvashatjuk amelyben a Velencei-tó legjobb strandjait gyűjtöttük össze.