Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Zsolnay Étterem és Kávéház

Pécs
További információ

A Zsolnay Étterem és kávézó az igazi Pécsi Gasztronómia, a páratlan kulináris élmény háza a Zsolnay Kulturális Negyedben, Pécsett.

 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Fedett


Az étteremben különleges gasztronómiai élményben lehet része a vendégeknek. Az étterem megálmodói komoly lelkesedéssel és őszinte kíváncsisággal kutatták a régió hagyományos ízeit, hogy aztán új köntösben tálalják a vendégeknek.

 

Az egyik ilyen különlegesnek mondható fogás, a kacsamell szilvás gombóccal, vagy a roppanós véres hurka egy kis dijoni mustár habbal feldobva. De nem feledkezhetünk meg a tatár beefsteakről, vagy a gulyáslevesről sem. Az á la carte ajánlatok mellett pedig lehetőség van úgynevezett, menük közül is válogatni. Valamint, minden nap a séf ajándék desszertet is kínál az elfogyasztott ebédhez.

 

A napi ebéd mellett az étterem kiváló helyszíne lehet akár eljegyzéseknek, családi ünnepeknek, esküvőknek. Alkalmas emellett üzleti megbeszélések lebonyolítására is.  

 

A mára már világhírűvé vált Zsolnay Negyed, Pécs központjától csupán pár percre található, azonban a kulturális negyedbe látogatókat, már nem csupán a míves alkotások, valamint kiállítások várják, hanem igazi magyaros ízek is.

 

Az aktuális étlap megtalálható a Zsolnay Étterem honlapján, ahol online időpontfoglalásra is van lehetőség.

 

Járja be az éttermet egy virtuális sétán!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

 

Közeli fürdők

A pécsi fürdőben hullám- és strandmedence, valamint fedett úszómedencék várják a fürdőzőket. A Hullámfürdő a nevét a strandon felszerelt hullámoztató révén kapta, amely 130 centiméteres hullámokkal idézi fel a tenger hangulatát minden órában. Emellett egy 33 méteres úszómedence is várja a vizes élmények kedvelőit. A pécsi strandon, a Pollack fürdőben egy feszített víztükrű és két gyermekmedence mellett található még röplabdapálya, tűzrakóhely és grillező, valamint hintaágy, gyermekeknek játszótér. 

 

Az aktív kikapcsolódásra és felejthetetlen élményekre vágyó fürdőzőket a Pécstől körülbelül 20 km-re található orfűi aquapark várja a nyári hónapokban. A fürdőben egy élménymedence, egy 24 fokos verseny-úszómedence, egy pezsgőmedence és egy gyermekmedence várja a strandolókat. Az élménymedencében vízi sodrás, vízgomba, vízköpők, többféle vizicsúszda, váll és nyakmasszázs, több pezsgőlap és fekvőpad biztosítja a fürdőzők kikapcsolódását.