Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Alföldi Street Food Fesztivál

Cegléd
HelyCeglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont


Alföldi Street Food Fesztivál
Az Alföldi Street Food Fesztivál a nyár egyik felejthetetlen bulija jó zene és különleges ételek társaságában. A rendezvényen lesz minden, ami szem szájnak ingere: sertés, marha, szárnyasokból készült étel különlegességek és megannyi sör illetve borféle és mindemellett remek koncertek.
3 napon keresztül különleges street food ételeket lehet majd megkóstolni a helyszínre települt vendéglátóegységeknek köszönhetően. Az ételkülönlegességek mellett a helyi borászok által kínált finom italok is megkóstolhatók. Minden korosztálynak kellemes nyáresti programot kínálnak, a helyszínen a kicsiknek ugrálóvárat állítanak fel és számtalan légvárat, valamint lehetőség nyílik az arcfestésre is.

Nézze meg az Alföldi Street Food Fesztiválról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Alföldi Street Food Fesztivál: augusztus 08.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Cegléd
Látnivalók