Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Alföldi Street Food Fesztivál

Cegléd
HelyCeglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont


Alföldi Street Food Fesztivál
Az Alföldi Street Food Fesztivál a nyár egyik felejthetetlen bulija jó zene és különleges ételek társaságában. A rendezvényen lesz minden, ami szem szájnak ingere: sertés, marha, szárnyasokból készült étel különlegességek és megannyi sör illetve borféle és mindemellett remek koncertek.
3 napon keresztül különleges street food ételeket lehet majd megkóstolni a helyszínre települt vendéglátóegységeknek köszönhetően. Az ételkülönlegességek mellett a helyi borászok által kínált finom italok is megkóstolhatók. Minden korosztálynak kellemes nyáresti programot kínálnak, a helyszínen a kicsiknek ugrálóvárat állítanak fel és számtalan légvárat, valamint lehetőség nyílik az arcfestésre is.

Nézze meg az Alföldi Street Food Fesztiválról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Alföldi Street Food Fesztivál: augusztus 10.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Cegléd
Látnivalók