Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Aquaworld Halloween Night 2019

Budapest 2019. november 02.
HelyAquaworld Resort Budapest


Aquaworld Halloween Night
Egy hátborzongató este, amikor megelevenednek az alvilág szellemei, a hideg futkos a hátunkon és sikolyok törik meg az éjszaka csendjét... Tartson velünk és legyen részese az Aquaworld Halloween Night rémisztően jó programjainak!
Csobbanjon és csúszdázzon éjszaka az Aquaworldben! A legnagyobb beltéri Aquapark megnyitja kapuit egy rémisztően őrületes estére, óriási show-val. A tűzzsonglőrök és táncshow gondoskodnak a forró hangulatról és persze az igazán látványos lézer show sem maradhat el.
11 óriáscsúszda, 15 medence ★ Élmény-, hullám- és szörfmedencék, jacuzzik..
2019. évi részletes program
Részletes program:
20:00 Vizes Halloween-i buli gyerekeknek
22:00 Halloween-i szellemidéző tánc show
23:00 Tűzzsonglőr show
0:00 Lézer show
Hosszított nyitvatartással és izgalmas programokkal várnak mindenkit szeretettel 20.00-tól hajnali 1.30-ig (medencetér zárás: 1.00)!
Jegyvásárlásra csak a helyszínen lesz lehetőség. 14 év alatt csak szülői felügyelettel látogatható a rendezvény.


Több információ a programról


Témába vág

4+1 tipp az őszi-téli családi kikapcsolódáshoz - Pihentető ünnepek Zalakaroson

Nyakunkon a hideg, de ez nem jelenti azt, hogy be kell kuckózni és már nem érdemes kimozdulni. Sőt! Akik nem kedvelik a zsúfoltságot, a kánikulát, azoknak most érdemes útra kelniük, akár gyermekekkel együtt.

10 tipp az őszi csobbanáshoz

Ősszel fürdőbe menni? De azt sem tudjuk milyen lesz az idő! Most olyan helyszíneket szedtünk csokorba, ahol 20 fokban, napsütésben és hidegben, esőben is nyugodtan élvezhetjük a csobbanást. Ráadásul a felsorolt helyeken még számtalan program lehetőséget is találhat a család apraja, nagyja a hideg napokon.

7 fürdő, ahol verhetetlen a gyerekvilág

Beltéri csúszdaparkokkal, trópusi kalandokkal, sodrófolyosókkal, emeletes játszóterekkel, gyerekszaunával kecsegtetnek azok a fürdők, ahol a gyerekeké a főszerep.