Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Bajai Halfőző Fesztivál

Baja
Hely6500 Baja, Szentháromságtér


Bajai Halfőző Fesztivál
Minden évben megrendezésre kerül a megújuló Bajai Halfőző Fesztivál! Több száz bogrács utánozhatatlan bajai halászlé, változatos zenei, szabadidős, sport és kulturális programok várják, az ország egyik legnagyobb ingyenes fesztiválján!
A 4 napos fesztiválon kb. 20 000 adag halászlé fog elfogyni szerény becslések szerint is. Az ízletes halászlé mellé a szervezők különleges programokkal is készülnek, mint például emlékzenekari koncertek, családi torna, gyerekkoncert, esténként pedig neves DJ-k szolgáltatják a jó hangulatot. 

Nézze meg a Bajai Halfőző Fesztiválról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Bajai Halfőző Fesztivál: július 05.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...