Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Bajai Halfőző Fesztivál 2023

Baja
Hely6500 Baja, Szentháromságtér


Bajai Halfőző Fesztivál
Minden évben megrendezésre kerül a megújuló Bajai Halfőző Fesztivál! Több száz bogrács utánozhatatlan bajai halászlé, változatos zenei, szabadidős, sport és kulturális programok várják, az ország egyik legnagyobb ingyenes fesztiválján!
A 4 napos fesztiválon kb. 20 000 adag halászlé fog elfogyni szerény becslések szerint is. Az ízletes halászlé mellé a szervezők különleges programokkal is készülnek, mint például emlékzenekari koncertek, családi torna, gyerekkoncert, esténként pedig neves DJ-k szolgáltatják a jó hangulatot. 

Nézze meg a Bajai Halfőző Fesztiválról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. július 07. - 2023. július 08.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...