Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Boglári Szüreti Fesztivál

Balatonboglár
Hely8630 Balatonboglár, Platán strand


Boglári Szüreti Fesztivál
Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvénye a Boglári Szüreti Fesztivál, melyet minden évben megrendeznek. A szüreti fesztivál 2 színpadon rengeteg koncerttel, kirakodóvásárral és a balatonboglári borvidék legjobb boraival vár minden látogatót 4 napon keresztül.

Nézze meg a Boglári Szüreti Fesztiválról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Boglári Szüreti Fesztivál: augusztus 16.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...