Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Bőköz Fesztivál

Harkány
HelyKémes, Szaporca, Tésenfa, Drávacsehi


Bőköz Fesztivál

A Bőköz Fesztivál négy ormánsági kistelepülés, Kémes, Szaporca, Tésenfa, Drávacsehi és a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósága ŐsDráva Látogatóközpontjának összművészeti rendezvénye, amely a falvak egyedi arculatára, jellegzetes hagyományaira, értékeire, a helyi aktivitásokra és az ökoturizmusra, valamint a fesztiválra meghívott művészek, művészcsoportok kreativitására épül.

A szervezők 32 helyszínen 100 összművészeti programmal, az irodalom, a zene, a színház, az alkotó- és képzőművészet, a hagyományőrzés, folklór területén koncertekkel, előadásokkal, kiállításokkal, bemutatókkal, színes programokkal várják a nézőket.

 

A minőségi, különleges fesztivált hagyományteremtő céllal először 2016-ban rendezték meg Magyarország gazdaságilag egyik legszegényebb, de értékeiben egyik leggazdagabb tájegységében. Az eseménysorozat elsősorban azt szeretné bizonyítani, hogy minőségi fesztiválnak is van helye, létjogosultsága egy, a fővárostól közel 280 kmre lévő határ menti mikrorégióban, a Bőközben.

 

A fesztiválon való részvétel ingyenes!

A képre kattintva megtekintheti az előző fesztivál képeiből összeállított galériát!

 

Tekintse meg a 2020-ban megrendezett fesztiválról készített videót is!

 

 

Közelben lévő fürdők

 

siklósi fürdő Palkonyától 20 perc alatt elérhető autóval, egész évben fogadja a feltöltődni érkezőket. A Siklósi Vár közelében található fürdőben nyitott és fedett medencék, szaunák, sport és gyermekbarát szolgáltatások várják a vendégeket. Siklóstól további 10 percnyi autózással megközelíthető a harkányi fürdő, amely hatalmas, parkosított környezetével, strandterületével, csúszdáival és gyógyfürdő részével minden korosztály számára kínál rekreációs lehetőséget. 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Bőköz Fesztivál: július 03.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2025. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Harkány
Látnivalók