Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Boldog Békeidők Hévíze

Hévíz 2024. április 26. - 2024. április 28.
HelyRákóczi utca


Boldog Békeidők Hévíze
Néha mindannyian szeretnénk visszahozni a történelmi korok hangulatát, a pompás ruhakölteményeket, kávézók teraszán eltöltött kellemes perceket. Minderre tökéletes alkalom a „Boldog Békeidők Hévíze” fesztivál április 26-28. között. A programsorozat remek időtöltést kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A „Hévízfürdő” fénykorát idézi fel az esemény, amikor a város európai hírűvé vált, ahol az akkor divatos gyógykúrákat igencsak pezsgő kulturális élet egészítette ki. Hévízen mindennapos vendégek voltak a magyar és európai hírű írók, zenészek, művészek, főurak és hercegnők. 2024-ben ismét kosztümös hölgyek és kalapos urak lepik el a várost, hogy újra a boldog békeidők korszakát idézhessék fel.

Az idei esemény egyik legjobban várt programpontja a szombat délutáni látványos felvonulás lesz, amely a Városháza térről indulva ezúttal újra a Schulhof Vilmos sétányt is birtokba veszi. A mentet Happy Dixieland Band mellett artisták és zsonglőrök is kísérik. De nem csak szombat délután találkozhatunk a díszes, korhű ruhákba öltözött urakkal és hölgyekkel, hiszen péntek délután az Oszkár díjátadók hangulatát idéző divatbemutatót tartanak, ahol gyönyörködhetünk a csodás dresszekben.

Természetesen nem maradhatnak el a zenés programok sem, mint a Happy Dixieland Band, Swing a la Django & Kozma Orsi, BB Jazz Duo koncertjei, valamint finom ételek italok, sőt kézművesek sora is várja az érdeklődőket a Rákóczi utcában.

A kétnapos rendezvény kísérőprogramjaként vasárnap Vacsorasznház várja a szabadtéri színházak hangulatát kedvelőket. A különleges helyszínen, a Hévízi-tó partján megtartott program igazán különleges élmény. Ínycsiklandó ételek kíséretében az Amargant színház „Vacsorák és Párbajok” – zenés vacsoraszínházi előadását tekinthetik meg. Az estére a jegyek már kaphatók elővételben a Tófürdő főbejárati pénztáránál.

Ezek a programok azok, amik számunkra is megkoronázzák az áprilist!
 

A rendezvény alatt kitelepülők, kirakodóvásár a Rákóczi utcában.

2024. ÁPRILIS 26. PÉNTEK

16.30 BB Jazz Duó - Zenepavilon
17.00 Oszkár Divatgála - Zenepavilonnál a vörös szőnyegen
cca 17.40 BB Jazz Duó - Zenepavilon
18.00 Casablanca - szabadtéri filmvetítés a dr. Schulhof sétányon a Tófürdő főbejárata mellett a zenepavilon irányában.

 

2024. ÁPRILIS 27. SZOMBAT

14:00 órától Légvárvarázs játszótér a Deák téren

15:00 Gyülekező - Városháza tér

15:30 Menetindító műsor Artisták - Zsonglőrök- Városháza tér

16:00 Zenés felvonulás a Happy Dixieland Band vezetésével a Boldog Békeidők emlékére - Városháza tér - Kossuth Lajos utca - Park utca - Festetics tér - Schulhof Vilmos sétány - Rákóczi utca

cca 17.30 A felvonulók bemutatkozása a színpadon Rákóczi utca

18:30 Happy Dixieland Band koncert

20:30 Swing a la Django & Kozma Orsi koncert a színpadon

 

2024. ÁPRILIS 28. VASÁRNAP

Vacsoraszínház a Hévízi Tófürdőn

Érkezés 18.30-tól, vacsora 19:00-kor, színházi műsor 20:00-tól. Programzárás 22:00.
Jegyek elővételben vásárolhatók a Tófürdő Főbejárati pénztárában április 15-től 9.800 Ft/fő áron..

A jelmezben megjelenők ajándékot kapnak.

 

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévíz
Látnivalók