Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap 2019

Bükfürdő 2019. május 25.
HelyBükfürdő Thermal & Spa


Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap
Futócipőt fel, indul a második nekifutás a Bükfürdő-Csepreg Félmaratonon és a mókamaraton a Büki – Csepregi Gyermeknapon! Lesz egyéni- és váltófutás, biciklitúra, gyermekfutás, koncertek, sok-sok nyeremény és színes gyermeknapi kísérőprogramok.
A Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap rendezvényének fő helyszíne a Bükfürdő Thermal & Spa parkolója.
A futóverseny aktív kikapcsolódást nyújt és ideális választás azoknak, akik imádnak futni, akik szeretik a kihívásokat vagy akik egy jó csapatépítő programot keresnek. Egyéni- és váltófutás, biciklitúra, gyermekfutás várja a magukat megmérettetni vágyókat. Az egész napos felhőtlen szórakozásról sztárvendégek, koncertek, kézműves- és történeti játszóház, ugrálóvár, arcfestés, bábszínház, vidámpark és sok más színes és vidám program gondoskodik.

A kísérőprogramokon való részvétel ingyenes, a futóverseny nevezési díjait jótékony célra fordítják.
 

A legjobb elérhető szállások Bükfürdőn

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2019. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Épül az ország egyik legnagyobb fürdőkomplexuma

Miskolctapolcán építik fel az ország egyik legnagyobb wellness központját. Nyolc beltéri és két kültéri medence kap majd helyet a legkorszerűbb fürdőtechnikát és szolgáltatásokat felvonultató családi élményfürdőben, amelyet várhatóan jövőre avatnak fel.

Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg

Sok helyen találunk rendszeres éjjeli fürdési lehetőséget hazánkban. Van, ahol külön programmal is várják a látogatókat. Jöjjön nyolc fürdő az ország nyolc pontjáról, ahol rendszeresen várnak minket az éjszakai fürdőzés örömei!

Ingyen fürdőzés és családi mókázás gyereknapon országszerte

A fürdővárosok is készülnek a gyereknapra. Lesz olyan fürdő, ahova 12 év alatt ingyen mehetnek be a gyerekek, olyan is, ahol disco, csúszdaverseny és kincskeresés kerül terítékre. Családi futás, dínó show, lovas kocsikázás: minden a gyerkőcök szórakoztatására.