Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap 2022

Bükfürdő 2022. május 27. - 2022. május 29. Még nem hivatalos időpont
HelyBükfürdő Thermal & Spa


Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap
Futócipőt fel, indul a második nekifutás a Bükfürdő-Csepreg Félmaratonon és a mókamaraton a Büki – Csepregi Gyermeknapon! Lesz egyéni- és váltófutás, biciklitúra, gyermekfutás, koncertek, sok-sok nyeremény és színes gyermeknapi kísérőprogramok.
A Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap rendezvényének fő helyszíne a Bükfürdő Thermal & Spa parkolója.
A futóverseny aktív kikapcsolódást nyújt és ideális választás azoknak, akik imádnak futni, akik szeretik a kihívásokat vagy akik egy jó csapatépítő programot keresnek. Egyéni- és váltófutás, biciklitúra, gyermekfutás várja a magukat megmérettetni vágyókat. Az egész napos felhőtlen szórakozásról sztárvendégek, koncertek, kézműves- és történeti játszóház, ugrálóvár, arcfestés, bábszínház, vidámpark és sok más színes és vidám program gondoskodik.

A kísérőprogramokon való részvétel ingyenes, a futóverseny nevezési díjait jótékony célra fordítják.
 

A legjobb elérhető szállások Bükfürdőn

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2022. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Bükfürdő
Látnivalók