Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap 2023

Bükfürdő
HelyBükfürdő Thermal & Spa


Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap
A verseny a Büki TDM tájékoztatása szerint valószínűleg nem kerül megrendezésre 2023-ban sem.
Futócipőt fel, indul a második nekifutás a Bükfürdő-Csepreg Félmaratonon és a mókamaraton a Büki – Csepregi Gyermeknapon! Lesz egyéni- és váltófutás, biciklitúra, gyermekfutás, koncertek, sok-sok nyeremény és színes gyermeknapi kísérőprogramok.
A Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap rendezvényének fő helyszíne a Bükfürdő Thermal & Spa parkolója.
A futóverseny aktív kikapcsolódást nyújt és ideális választás azoknak, akik imádnak futni, akik szeretik a kihívásokat vagy akik egy jó csapatépítő programot keresnek. Egyéni- és váltófutás, biciklitúra, gyermekfutás várja a magukat megmérettetni vágyókat. Az egész napos felhőtlen szórakozásról sztárvendégek, koncertek, kézműves- és történeti játszóház, ugrálóvár, arcfestés, bábszínház, vidámpark és sok más színes és vidám program gondoskodik.

A kísérőprogramokon való részvétel ingyenes, a futóverseny nevezési díjait jótékony célra fordítják.
A verseny a Büki TDM tájékoztatása szerint valószínűleg nem kerül megrendezésre 2023-ban sem.
Ha azonban mégis, akkor a lenti időpont valószínűsíthető.
 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. május 26. - 2023. május 28.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz.
2023. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Bükfürdő
Látnivalók