Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap 2020

Bükfürdő 2020. május 22. - 2020. május 24. (várható időpont)
HelyBükfürdő Thermal & Spa


Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap
Futócipőt fel, indul a második nekifutás a Bükfürdő-Csepreg Félmaratonon és a mókamaraton a Büki – Csepregi Gyermeknapon! Lesz egyéni- és váltófutás, biciklitúra, gyermekfutás, koncertek, sok-sok nyeremény és színes gyermeknapi kísérőprogramok.
A Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap rendezvényének fő helyszíne a Bükfürdő Thermal & Spa parkolója.
A futóverseny aktív kikapcsolódást nyújt és ideális választás azoknak, akik imádnak futni, akik szeretik a kihívásokat vagy akik egy jó csapatépítő programot keresnek. Egyéni- és váltófutás, biciklitúra, gyermekfutás várja a magukat megmérettetni vágyókat. Az egész napos felhőtlen szórakozásról sztárvendégek, koncertek, kézműves- és történeti játszóház, ugrálóvár, arcfestés, bábszínház, vidámpark és sok más színes és vidám program gondoskodik.

A kísérőprogramokon való részvétel ingyenes, a futóverseny nevezési díjait jótékony célra fordítják.
 

A legjobb elérhető szállások Bükfürdőn

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Elkezdődött a dinnyeszezon: hozzuk ki belőle a legtöbbet

Frissítő koktélokat, limonádét, hűsítő levest és fagyit, különleges salátákat és még „pizzát” is készíthetünk belőle, amiért minden gyerek rajongani fog. Terítéken, a dinnye.

Csobbanjon a nyárba Harkányban! Akár egy éves autóhasználatot is nyerhet

Izgalmas nyereményjátékok, értékes nyeremények, zenés éjszakai fürdőzések, csúszdabajnokság, sztárfellépők és a régió egyik legnépszerűbb fesztiválja: az idei nyári szezonra több újdonsággal is készül a Harkányi Gyógyfürdő.

Strandok éjszakája: olcsóbban és akár hajnalig csobbanhatunk július végén

Július 26-án ismét éjszakába nyúlóan strandolhatunk. Koncertek, Dj-k, tűzijáték, habparty. Íme, a Strandok éjszakájához csatlakozott fürdők listája.