Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Utcazene Fesztivál

Cegléd
Hely2700 Cegléd, Kossuth tér


Utcazene Fesztivál
Minden évben megrendezésre kerül Cegléd városában az Utcazene Fesztivál, amelyen számos helyszínnel és több színpaddal várják az érdeklődőket a különböző zenekarok és táncos produkciók. A programon a részvétel ingyenes!
Az ingyenes programot a Ceglédi Ifjúsági Önkormányzat szervezi azzal a céllal, hogy a környék tehetségei megmutathassák magukat. Az egész várost átívelő hangos túrán útközben több zenész köszönti a járókelőket. Este a kis- és a nagyszínpadon pedig népszerű zenekarok koncertje zárja a városi koncertek sorát. A Városalapítók Napi Forgatagában a Régi Idők Piacztere, a kirakodóvásár, valamint a népi játékok mind-mind a város múltját idézik változatos szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekkel. 

Nézze meg a ceglédi Utcazene Fesztiválról készült videókat!


A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Utcazene Fesztivál: április 26.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2025. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Cegléd
Látnivalók