Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Duna Menti Folklórfesztivál

Kalocsa 2017. július 05. - 2017. július 09.

Duna Menti Folklórfesztivál

A fesztivál a régió legnagyobb fesztiválja, melynek célja a Duna-vidék népe hagyományokat őrző értékeinek és a barátságok ápolása. 

A néptáncos rendezvényeket szakmai összejövetelekkel és kiállításokkal is tarkították. A kultúrák kapcsolatának építése a cél, ezért külföldi és magyar együttesek is részt vesznek minden alkalommal. A résztvevők a népi mesterségekkel is megismerkedhetnek, lehetőség van kerámiákat készíteni, fafaragást megismerni. A fesztivál fénypontja mégis a fesztiválszínpad műsorai, ahol néptánc és népzene szórakoztatja a közönséget. A hagyományos menettánc Kalocsa díszes főutcáján zajlik.
 

A program minden 3. évben kerül megrendezésre. 
 

Közeli fürdő

Kalocsa városában található a Csajda Fürdő, amely egész évben várja a vendégeket. A kalocsai fürdőben két 35 fokos termálvizes medence, egy 28 fokos úszómedence és egy 30 fokos tanmedence található. Emellett különféle wellness és gyógyszolgálatások vehetőek igénybe, mint a szauna, masszázs, gyógytorna, gyógyúszás és kondicionáló terem. 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Kalocsa
Látnivalók
Fürdők
Csajda Fürdő