Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Csajda Fürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

Az egész évben nyitva tartó kalocsai Csajda Fürdő fedett termál- és úszómedencékkel, wellness szolgáltatásokkal és gyógyvízzel várja a vendégeket.
A fürdőben két 35 fokos termálvizes medence, egy 28 fokos úszómedence és egy 30 fokos tanmedence található. Emellett különféle wellness és gyógyszolgálatások vehetőek igénybe, mint a szauna, masszázs, gyógytorna, gyógyúszás és kondicionáló terem.

A fürdő 35 fokos, magas ásványi anyag tartalmú, nátrium-kloridos, bromidos, jodidos termálvize kiválóan alkalmas mozgásszervi, ízületi betegségek kezelésére.
 

Fürdőtörténet

A kalocsai fürdőt a Kalocsavidéki Méhészeti Egyesület építette. Az 1927-ben elkészült fürdőben egy betonmedence és egy gyermekmedence kapott helyet. A fürdő vízellátásáról a 35 fokos, gyógyvizet adó, artézi kút gondoskodott. A Méhészeti Egyesület 1929-ben eladta a fürdőt a városnak. A fürdőt először 1933-ban újították fel. A harmincas években élénk sport élet volt itt, gyakran rendeztek vízilabda mérkőzéseket és úszóversenyeket. A fedett uszoda 1987-ben nyílt meg. A termálfürdőt pedig 2002-ben adták át, amelyben egy gyógyászati részleg is található.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Csajda Fürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében