Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Egerszalóki Pünkösdi Tor-Túra 2023

Egerszalók
Hely3394 Egerszalók


Egerszalóki Pünkösdi Tor-Túra
A pünkösd előtti szombat különleges eseménye a Szalóki Tor-Túra. A falu vendégváró portáinál, a borospincéknél szabadtűzön és kemencékben készült helyi ételkülönlegességekkel, házi sütivel és zamatos borokkal fogadják az ínyenceket.
Egész nap kóstoló, színpadi programok, játékok és táncház várta a vendégeket a Pünkösdi Tor-túrán. Ez ma már Egerszalók egyik kiemelt turisztikai programja, ahol a cél a helyi specialitások bemutatása. 

Rá kell készülni a délidőre! Házról házra járva győződjenek meg a szalóki vendégfogadók vendégszeretetéről. Ne maradjanak le a házias finomságokról, rendeljék meg előzetesen a kóstolójegyeket, több helyszínen várjuk Önöket!
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. június 03.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Egerszalók
Látnivalók