Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Engesztelő Zarándoklat

Budapest 2012. június 06. - 2012. június 16.

Engesztelő Zarándoklat

Engesztelő Zarándoklat - Nemzetünkért, közösségeinkért, családunkért az egyetértés és a szeretet reményében. 

Újjáéledt a Világ Királynője Engesztelő Mozgalom!

 

Az Engesztelő Zarándoklat szervezői úgy gondolják, nemzetünk és világunk mély morális és gazdasági válságban van, a kiutat pedig csakis a szeretet erejével lehet megtalálni. A Kelj fel és járj elnevezésű kezdeményezés keretében az ország négy pontjáról, északról, délről, nyugatról és keletről indultak el gyalogosan a zarándokok június 6-án, hogy 15-ére Budapestre érkezzenek. A menet kecskeméti állomásán az ajándékok mellett egy téglát is átadtak az önkormányzat képviselői, a zarándokok ugyanis feladatuknak érzik a Világ Királynője Engesztelő Kápolna felépítését, amelyhez minden településről egy építőkövet kérnek.

 

A 4 útvonal mindösszesen: 890,2 km

 

Fürdők a közelben 

 

Budapest egyik legszebb műemlékfürdőjében, a Gellért fürdőben öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést. 

 

A Gellért Gyógyfürdő szomszédságában található Rudas fürdőben gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő és uszoda várja a fürdőzőket. A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges helyszín egy kellemes mártózáshoz. 

 

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók