Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Art Eger Feszt

Eger

Art Eger Feszt

A tökéletes nyári program Egerben! Art Eger Feszt néven születik újra az Érsekkerti Nyári Játékok augusztusban!

Augusztus 3-tól egészen 19-ig készülnek előadásokkal a Líceum udvarán. Színpadra kerül a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsbant, a Csoportterápiát és a Kölcsönlakást is.

Az előadások között szerepel a Szeressük egymást gyerekek, W. Shakespeare: És Rómeó és Júlia, Frankie, a király és a kárhozott, Camoletti-Hamvai: Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban, Kölcsönlakás, A Sündisznó, Csoportterápia és a Szegény ember és a róka.

 

 

 

 

Fürdőajánló 

Az egri Török Fürdő vidéken az egyetlen fennmaradt és működő törökfürdő, különlegessége a felújított műemléki környezet és a meglehetősen ritka, radon tartalmú gyógyvíz. A radon tartalmú gyógyvíz a medencék alját borító kövek közül tör fel: a 30°C-os Török-medence, ami a török hódoltság alatt épült, valamint a Kis és Nagy tükörmedencék, illetve a 34°C-os Pezsgőmedence alatt, mely nevét a felszálló buborékok szakadatlan pezsgése miatt kapta. Ezenkívül még egy melegvizű (36°C-os), és egy forró medence (38°C-os) található az épületben, melyeket a mai kornak megfelelő élményelemekkel (derékmasszázs és nyakzuhany) bővítettek.

 

 

 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Art Eger Feszt: augusztus 01.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...