Quantcast

Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Érsekkerti Nyári Játékok

Eger

Érsekkerti Nyári Játékok

A tökéletes nyári program Egerben: színház az érsekkerti fák árnyékában!

Egész nyáron, esténként musicalek, vígjátékok, délelőttönként és délutánonként pedig gyermekelőadások várják az érdeklődőket Eger Érsekkerti szabadtéri színpadán. Jegyekkel kapcsolatban a megadott elérhetőségen, vagy az Érsek utca 14. szám alatti irodában lehet érdeklődni.

 

Részletek később!

 

 

Fürdőajánló 

Az egri Török Fürdő vidéken az egyetlen fennmaradt és működő törökfürdő, különlegessége a felújított műemléki környezet és a meglehetősen ritka, radon tartalmú gyógyvíz. A radon tartalmú gyógyvíz a medencék alját borító kövek közül tör fel: a 30°C-os Török-medence, ami a török hódoltság alatt épült, valamint a Kis és Nagy tükörmedencék, illetve a 34°C-os Pezsgőmedence alatt, mely nevét a felszálló buborékok szakadatlan pezsgése miatt kapta. Ezenkívül még egy melegvizű (36°C-os), és egy forró medence (38°C-os) található az épületben, melyeket a mai kornak megfelelő élményelemekkel (derékmasszázs és nyakzuhany) bővítettek.

 

 

 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Érsekkerti Nyári Játékok: július 15.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2023. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...