Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Freelancer Fesztivál

Budapest

Freelancer Fesztivál

Magyarországon is egyre népszerűbbé válik a freelance életmód, amelynek egyik kiemelkedő eseménye a Freelancer Fesztivál. 

 

Ez az esemény nem csak a szabadúszókat és önfoglalkoztatókat célozza meg, hanem olyan platformot kínál, ahol megoszthatják tapasztalataikat, tanulhatnak egymástól és építhetik karrierjüket. Ebben a cikkben közelebbről is megvizsgáljuk a Freelancer Fesztivált, annak történetét, céljait és hatásait.

 

A Freelancer Fesztivál története meglepően rövid, azonban annál inspirálóbb. A fesztivál alapítójáról, Filep Szilviről, azt mondhatjuk, hogy egy úttörő a maga nemében. A kezdeményezés hátterében egyéni tapasztalatok és a változó munkaerőpiasi trendek iránti érzékenység állnak.

Filep Szilvi saját karrierjében is megtapasztalta a hagyományos munkavállalás korlátait. Az önfoglalkoztatás és a szabadúszói munka iránti vonzódása végül arra sarkallta, hogy létrehozza a Freelancer Fesztivált. Egy interjúban elmondta, hogy "azt éreztem, hogy megérkeztem".

 

Szilvi érezte, hogy a hagyományos munkaformák nem kínálnak neki megfelelő szabadságot és kreatív kibontakozási lehetőséget. Az önfoglalkoztatásban és a szabadúszói tevékenységekben viszont rálelt arra az életstílusra, amely teljes összhangban volt a vágyaival és az ambícióival.

 

Hiszek benne, hogy egyre több tehetséges és sikeres ember dönt a függetlensége és szabadsága mellett, hogy a legjobbak keresik az alternatíváit saját útjuk alakításának, és ezzel megváltoztatják az országunkat. A Freelancer Festival ezeket az embereket ünnepli, bátorítja és köti össze. Gőzerőkkel dolgozunk a program finomhangolásán, hogy a lehető leghasznosabb információkkal és inspiráló példákkal segítsük a szabadúszó karriered alakulását.

 

A Freelancer Fesztivál utoljára 2019-ben került megrendezésre. 

 

Fürdőajánló 

 

A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges hangulatú fürdőzést ígér az Erzsébet híd budai hídfőjénél található Rudas fürdőben. A Rudasban gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő, szauna és uszoda várja a vendégeket. A fürdőtől 850 méterre található Gellért fürdő Budapest egyik legkülönlegesebb műemlékfürdője. Az öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést. 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Freelancer Fesztivál: április 06.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.


Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók