Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Gasztroséta Gyulán és Békéscsabán 2023

Gyula
HelyGyulán és Békéscsabán több helyszínen


Gasztroséta Gyulán és Békéscsabán

Magyar, székely, német, román, szlovák és olasz ízek Erdély kapujában – tavaszi gasztroséták Gyulán és Békéscsabán!

A többvallású és soknemzetiségű települések mindig büszkék voltak hagyományaikra, most pedig két tavaszi hétvégén – húsvétkor és pünkösdkor – mutatják meg, miről is szól a helyi konyha. Egybe lehet bele sem férne minden, hiszen a vendégeket 6 nemzetiség ételei várják a street fooodtól a fine diningig, közel 20 helyszínen, természetesen transzferrel.

 

Mivel készülünk? Első sorban helyi termékekkel: a békési hungarikumok – a gyulai és csabai kolbász, a pálinka és a méz – mindkét hétvégén kiemelt szerephez jutnak, mellettük végigkóstolhatod a gyulai és csabai éttermek, a pálinka- és sörfőzdék kínálatát, részt vehetsz tematikus sétákon, tárlatokon és kerékpártúrákon, így megismerve a helyi specialitásokon túl azok történetét és a hozzájuk kapcsolódó érdekességeket is. A hétvége programját térzene és nyereményjáték teszi teljessé.

Várunk szeretettel, élvezd az ízek kavalkádját egy egész hétvégén át!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. április 15. - 2023. április 16.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.

A legjobb elérhető szállások a Gyulai Várfürdő közelében

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...Megnézem
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Gyula
Látnivalók