Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Húsvét az AquaLand Termálfürdőben

Ráckeve
HelyAqua Land Termál- és Élményfürdő - Ráckeve


Húsvét az AquaLand Termálfürdőben

Szerda esték, melyek vitalizáló hatásaikkal, könnyed és erős programjaival, az elmélyülés és a felpezsdülés hullámain átvezetve, különleges szaunaélményt nyújtanak. 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Húsvét az AquaLand Termálfürdőben: április 18.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2025. évi program

VITALIZÁCIÓS SZAUNAEST a Molnár Szauna Team közreműködésében ÁPRILIS 5-én, SZERDÁN 20.00 - 00.00 óráig.

 

Happy Easter Molnár T. Zsuzsanna és Molnár Sándor szaunamesterekkel!

 

A jegyár egész estére 6.480 Ft, mely a szaunaprogramokon túl, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz- és gyógytea fogyasztást, gyümölcskínálást, a Fedett Fürdő-, a Vitál Központ és a kültéri Caracalla termálvizes élménymedence fürdőruhamentes használatát is tartalmazza. Az etikett szerint a belépés szaunalepedőben vagy speciális szaunaruhában, fürdőruha nélkül történik.

 

 

Ünnepi szaunaprogramok HÚSVÉT HÉTVÉGÉJÉNEK PÉNTEKJÉN 20.00 - 01.30 óra között, minden órában.

"Tavaszi ünnepváró" programok mentén

Bak Ildikó

Fabula János

Peringer Tibor szaunamesterekkel.

Változatos illatok, különböző erősségű programok, a megszokott jó hangulat , látványos legyezések, izgalmas átkötések, programok közötti bőrápolással.

 

Ezen az estén a Fedett Fürdő és a Vitál Központ fürdőruhamentes övezetté válik. A Caracalla kültéri élményvizes medence, a párhuzamosan zajló filmvetítések miatt fürdőruhában látogatható.

 

A belépőjegy (7.480 Ft) tartalmazza a szaunaprogramok látogatását, gyümölcs-, és zöldségtálakat, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és teafogyasztást, illetve a vízi mozi szolgáltatást.

 Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ráckeve
Látnivalók