Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Húsvét az AquaLand Termálfürdőben 2024

Ráckeve 2024. március 29. - 2024. április 01.
HelyAqua Land Termál- és Élményfürdő - Ráckeve


Húsvét az AquaLand Termálfürdőben

Szerda esték, melyek vitalizáló hatásaikkal, könnyed és erős programjaival, az elmélyülés és a felpezsdülés hullámain átvezetve, különleges szaunaélményt nyújtanak. 

 

2024. évi program

VITALIZÁCIÓS SZAUNAEST a Molnár Szauna Team közreműködésében ÁPRILIS 5-én, SZERDÁN 20.00 - 00.00 óráig.

 

Happy Easter Molnár T. Zsuzsanna és Molnár Sándor szaunamesterekkel!

 

A jegyár egész estére 6.480 Ft, mely a szaunaprogramokon túl, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz- és gyógytea fogyasztást, gyümölcskínálást, a Fedett Fürdő-, a Vitál Központ és a kültéri Caracalla termálvizes élménymedence fürdőruhamentes használatát is tartalmazza. Az etikett szerint a belépés szaunalepedőben vagy speciális szaunaruhában, fürdőruha nélkül történik.

 

 

Ünnepi szaunaprogramok HÚSVÉT HÉTVÉGÉJÉNEK PÉNTEKJÉN 20.00 - 01.30 óra között, minden órában.

"Tavaszi ünnepváró" programok mentén

Bak Ildikó

Fabula János

Peringer Tibor szaunamesterekkel.

Változatos illatok, különböző erősségű programok, a megszokott jó hangulat , látványos legyezések, izgalmas átkötések, programok közötti bőrápolással.

 

Ezen az estén a Fedett Fürdő és a Vitál Központ fürdőruhamentes övezetté válik. A Caracalla kültéri élményvizes medence, a párhuzamosan zajló filmvetítések miatt fürdőruhában látogatható.

 

A belépőjegy (7.480 Ft) tartalmazza a szaunaprogramok látogatását, gyümölcs-, és zöldségtálakat, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és teafogyasztást, illetve a vízi mozi szolgáltatást.

 Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ráckeve
Látnivalók