Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Húsvéti mulatság a győri állatkertben

Győr 2017. április 17.
Hely9027 Győr, Kiskútliget


Húsvéti mulatság a győri állatkertben
A győri Xantus János Állatkert egész napos tréfás programokkal, mókás kalandokkal, állatbemutatókkal, ügyességi játékokkal és játszóházzal várja húsvét hétfőn a látogatókat!
A közkedvelt állatsimogató mellett különböző ügyességi játékokban tehetik próbára magukat a gyerekek. Több állomás is várja a játékos kedvűeket, melyek teljesítésével egyre gyűlnek majd a vidám tavaszi élmények. Megéri kiállni a próbákat, megfejteni a rejtvényt, hisz a játék öröme mellett a jutalom sem marad el!
Ezen a napon a Nyúlváros is megnyitja kapuit a látogatók előtt. A megyeszékhely nevezetességeit bemutató „makett város lakóit" minden kedves látogató megsimogathatja, és az ott élő különböző nyúlfajtákat is megismerhetik. De lesz majd egy két "kakukktojás" is!
10:30 és 17:30 órakor, menetrend szerint elindul az állatkert tengerimalac vonata is.
11:00 és 15:00 órakor Zoo Show látható, cuki állat-sztárokkal és sok-sok meglepetéssel.
A kézműves asztalokon különleges díszeket lehet készíteni, egy kis meglepetéssel fűszerezve: a kreatív vendégek hímes tojást rajzolhatnak, ami a nap végén varázslatosan átalakul egy közös műalkotássá. Egy másik asztalnál nyuszi-táska és kalap készül, melyet ha alkotója visel a rendezvény alatt, részese lehet egy fotózásnak, ami később az állatkert honlapját fogja ékesíteni.
A nap folyamán több etetést is megtekinthetnek az érdeklődők: a csimpánzok reggeliznek, majd a csuklyásmajmok, tapírok és ormányos medvék etetését figyelhetik meg a látogatók. Aki pedig a nap folyamán mindenkit tájékoztat a programokról, az a Vidám nyuszi lesz, aki locsolóvers hallatán, ajándékokkal és információval halmozza el a nagyérdeműt. Érdemes jól figyelni, mert bárhol felbukkanhat!
A rendezvény az állatkert aktuális jegyáraival látogatható!


Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Győr
Látnivalók